الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من بچهام ۱ساعت طول میکشه بخوابن برقا رو خاموش میکنم یکم نق و .... میکنن تا اخرش میخابن همسن دختر شمان
بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم سختیهاااا کشیدم الهی نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤
اتاق کاملا تاریکه. لالایی هم نمیذاره بخونم. تا میخوام لالایی بخونم جیغ میکشه. در طول روز خیلی آرومه، اصلا شلوغی آنچنانی نداره. ولی شب که تا میفهمه میخوایم بریم بخوابیم در مقابل خوابیدن مقاومت میکنه. تاب هم بیشتر از دو دقیقه نمی شینه.
همین الآن خوابش میاد دلش درد نمیکنه گریه نمیکنه هیچی هیچی
فقط خوابش میاد و نمیخوابه
و مادرش داره از شدت خواااب میمیره
زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ... خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی
تو تاریکی هم باز همینه؟ من بچهام ۱ساعت طول میکشه بخوابن برقا رو خاموش میکنم یکم نق و .... میکنن تا ...
بله. دختر منم تا یکی دو هفته پیش همینطور بود. دقیقا تا یک ساعت بعد از خاموشی شلوغی میکرد، بعد می خوابید. ولی تازگیا خیییلی دیگه مقاومت میکنه. دیشب ساعت سه خوابیده. امشب هم تازه الان خوابید... ساعت دوعه😕