2777
2789
عنوان

دختر 22 ماهه ام خوابش میاد ولی نمیخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 22 پست
تو روز میخوابه؟

بله. حدود دو ساعت. اگر زودتر بیدارش کنم تا خود شب میچسبه بهم و غر میزنه. یک بار گفتم کلا نذارم در طول روز بخوابه که شب زود بخوابع. دیگه تا هفت عصر تونستم نگه دارم. هفت اینقدر گریه کرد چشماش ورم کرد، تا گرفتم بغلم خوابید، یک ساعت بعد بیدار شد، شب تا دو بیدار بود... 

بله. حدود دو ساعت. اگر زودتر بیدارش کنم تا خود شب میچسبه بهم و غر میزنه. یک بار گفتم کلا نذارم در طو ...

اگه بتونی تحمل کنی دو سه روز نخوابه عادت میکنه سر شب راحت میخوابه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا پسر من چراغ ها رو خاموش کنم میره همه رو روشن میکنه.

دختر منم یه زمانی اینطوری بود. با چراغ روشن میخوابید، بعدش خاموش میکردم. الان خودش که خوابش میاد میره چراغ ها رو خاموش میکنه. شیر میخواد. بعد از شیر انگار دوپینگ کرده باشه. تا دو ساعت شلوغی و ورجه وورجه میکنه.

دختر منم یه زمانی اینطوری بود. با چراغ روشن میخوابید، بعدش خاموش میکردم. الان خودش که خوابش میاد میر ...

بهش سخت نگیر شما سرتون رو بکنید زیر پتو بخوابید ولی حواست بهش باشه وقتی دید همه خوابیدن خودش خسته میشه می خوابه‌

🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد🌷
پسر من ۳ ماهشه و وضعم اینه  همین الآن خوابش میاد دلش درد نمیکنه گریه نمیکنه هیچی هیچی  ف ...

آآره. آخه اون موقع داستان فرق میکنه. الان سرعت رشدش خیلی زیاده، مغزش ناگهانی رشد میکنه و علت داره نخوابیدناش. دختر منم مخصوصا تو نه ماهگی تا پنج صبح بیدار می موند. ولی الان نباید اینطوری باشه که. الان اکثر هم سناش ساعت ده میخوابن. دختر من ساعت دو میخوابه😕

بهش سخت نگیر شما سرتون رو بکنید زیر پتو بخوابید ولی حواست بهش باشه وقتی دید همه خوابیدن خودش خسته می ...

این کارم میکنم. اینقدر جیغ و داد میکنه که باباش هم بیدار میشه.