2777
2789
سلام به همه . من شوهرم دانشجویه. تا دانشگاهشم حدود یک ساعت راهه. هر روز توی مسیر مسافرم سوار میکنه تا حداقل به قول خودش پول بنزینش در بیاد.
دیروز بهم میگه 5 تا دختر توی خیابون واسه تاکسی واستاده بودن منم نگه داشتم. یهو یکی از دخترا با یه حالت خیلی بدی سرشو کرده تو شیشه ماشین و به شوشو با ناز و عشوه تمام گفته : ( ما پول نداریمااااااااااااا). شوشوی بیچاره منم کپ میکنه و از صحنه فرار میکنه.
واقعا چرا بعضی از دخترا انقدر بی حیا شدن؟؟؟!!!!
خدایا هیچ جوری نمیتونم شکر این نعمتت رو به جا بیارم.دامن همه منتظرا رو سبز کن. الهی آمین
Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Maternity tickers

وایییییییییییییییییییییییییییییی
روزگار بر یک قرار نمی ماند روز و شب دارد...روشنی دارد،تاریکی دارد...کم دارد...بیش دارد...دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده تمام میشود...بهار می آید.... اصلا همان چیزی که دولت آبادی گفته"از یک جایی به بعد آدم آرام میگیرد"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مریم جون دیگه.........................ادم از زن بودن خودش خجالت میکشه
روزگار بر یک قرار نمی ماند روز و شب دارد...روشنی دارد،تاریکی دارد...کم دارد...بیش دارد...دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده تمام میشود...بهار می آید.... اصلا همان چیزی که دولت آبادی گفته"از یک جایی به بعد آدم آرام میگیرد"
نمیدونم اینا واقعا قصدشون چی بوده...
دنبال دوست پسر میچرخیدن!!!! میخواستن چی کار کنن 5 تا دختر جلف همزمان؟!!!!!
خدایا هیچ جوری نمیتونم شکر این نعمتت رو به جا بیارم.دامن همه منتظرا رو سبز کن. الهی آمین
Lilypie Pregnancy tickers
Lilypie Maternity tickers
دوست شوهرم یه بارجلو مترو دوستش راپیاده میکنه امده بره یه دختره در ماشین راباز میکنه میاد میشینه میگه عزیزم حرکت کن اینم قاطی میکنه میگه من سپاهیم توخجالت نمیکشی هرکی باشه سوارمیشی انقدر بی حیایی خلاصه دختره نمیدانسته ازکجاپیاده شه فرارکنه

wedding countdown

اللهم عجل لولیک الفرج