2777
2789

دلم میخواد زمین دهن باز کنه منو ببلعه دلم میخواد بمیرم تیکه تیکه بشم ولی زمان به عقب برگرده و من لااقل قضاوت احمقانمو به کسی نگم

چیکار کنم تورو خدا بهم بگین من به خودش نمیتونم بگم چه قضاوتی در موردش کرده بودم چون دیگه هیچ وقت تو صورتمم نگاه نمیکنه و منو نمیبخشه

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

چیکار کنم تو رو خدا کمکم کنید دارم نابود میشم

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوام بهت حس بدی بدم ولی حق داره نبخشتت 

باید با تمام قوا بری برا جبران

کاربرهای آقا و کاربرای زبون کاکتوسی و یبس ریپلای نکنن   ‌‌‌    ای شرقی غمگین تو مثل کوه نوری نذار خورشیدمون بمیره          تو مثل روز پاکی مثل دریا مغروری نذار خاموشی جون بگیره ♡
ب ما بگو کمکت کنیم 

فکر کردم مامانم خودخواهه پول پرسته نمیخواد از پولش چیزی به من برسه فکر کردم خسیسه ولی بابام امروز اصل قضیه رو به من فهموند 

خاک عالم تو سر من....

مامان من خیلی فدا کاره و من به همون اندازه احمق

فکر کردم مامانم خودخواهه پول پرسته نمیخواد از پولش چیزی به من برسه فکر کردم خسیسه ولی بابام امروز اص ...

بهتره پیش هر کی حرفی زدی جبران کنی

کارزار ابطال مدارک هویتی جعلی اتباعhttps://www.karzar.net/61859

تو مسیر باد دستمال کاغذی پاره کردی .متاسفانه جمع کردنش غیر ممکنه

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.
چقدر جالب گفتین👍

اره قضاوت و بازی با ابروی دیگران و غیبت و تهمت همشون یه همچین چیزی ان.

به سلامتیه قشنگترین موسیقی جهان. یعنی صدای قلب پاک کسی که همه ی زندگیته…دوستدارم همسرمهربونم.شمس ب مولانا گفت پس زخمهایمان چه میشود؟مولانافرمود نور از محل همان زخم ها وارد میشود.