2777
2789
چرا بلوغ زودرس داشت زیر نظر  دکتر بود و الان خداروشکر دوره استفاده از دارو تموم شده

دکتر قاسمی  اصلا وقت نمیده جوابم نمیده  نمیدونم‌دکتر منشادی  ببرم خوبه یا ن  فقط منشادی بهم‌وقت داده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطلاعاتی از دکترای دیگه ندارم گلم 

مرسی عزیزم

منم به زحمت و خواهش نوبت پیش خانم دکتر فریبا قاسمی گرفتم  انشالله مشگل بلوغ زودرس دختر منم حل شه هنوز خیلی کوچیکه گریه م میاد بخدا 

مرسی عزیزم منم به زحمت و خواهش نوبت پیش خانم دکتر فریبا قاسمی گرفتم  انشالله مشگل بلو ...

حالت رو درک میکنم منم ی دورانی حال شما رو داشتم شب و روزم شده بود چه کنم و گریه و حرص 

نگران نباش گلم الان دیگه علم اینقدر پیشرفت داشته که اینا ی چیز پیش پا افتاده حساب میشه باور کن بعدها به این روزها میخندی ان شاالله 

حالت رو درک میکنم منم ی دورانی حال شما رو داشتم شب و روزم شده بود چه کنم و گریه و حرص  نگران ن ...

مرسی عزیزم  از دلداریت  از راهنماییت  انشالله یک شنبه برم‌ نتبجه خوبی باشه خبرتون میکنم  هم جلو بلوع زودرس گرفته شه هم‌قدشم کوتاه نمونه  تورو خدا دعا کنید

خانما که دارین امپول می زنین به دختراتون 

من شربت کلسیم می دم به دخترم دندونای شیریش تند تند میافته و دندونای دایمی در میاد وقتی قطع می کنم اون هم متوقف میشه شما این مشکل رو ندارین؟؟

حالت رو درک میکنم منم ی دورانی حال شما رو داشتم شب و روزم شده بود چه کنم و گریه و حرص  نگران ن ...

سلام عزیزم میشه بگین آمپولا رو از چند تا چند سالگی زدید برای دخترتون؟ قط که کردی بعد چند ماه پریود شد ؟عوارض نداشت؟؟ 

سلام عزیزم میشه بگین آمپولا رو از چند تا چند سالگی زدید برای دخترتون؟ قط که کردی بعد چند ماه پریود ش ...

۹ سال رو تموم کرده بود ب مدت یک سال زد 

تا یکسال بعد هم پریود شد 

فعلا که عوارضی نداشته 

همزمان با دختر من یکی از دوستاش هم شروع کرد که اونم خداروشکر تا الان عوارضی نداشته 

۹ سال رو تموم کرده بود ب مدت یک سال زد  تا یکسال بعد هم پریود شد  فعلا که عوارضی نداشته& ...

ممنون عزیز دلم که جواب دادی ایشالله هیچ وقت عوارض نداشته باشه.. بعداز قط آمپول دخترتون جهش قدی داشت؟؟اخه میگن آمپول جلوی جهش قدی رو میگیره

ممنون عزیز دلم که جواب دادی ایشالله هیچ وقت عوارض نداشته باشه.. بعداز قط آمپول دخترتون جهش قدی داشت؟ ...

قدش رشد داشت هنوزم ی کوچولو رشد داره ولی خیلی کم ، چون با قد خودم مقایسه میکنه متوجه میشم 

البته از بعد قطع آمپول تا الان فکر کنم ۶ سانت اضافه کرده 

یعنی رفته رفته رشدش کم شد نه اینکه یدفعه قطع بشه