2777
2789
چون دکتر قبلش اصلا حرف آمپول نمیزد همش میگفت برو وزن کم کنه بیا،برو دو ماه دیگه بیا ......

عزیزم دختر شما آزمایشاتش چطور بود؟دختر من تو آزمایشا هورمونهاش نرمال بود ولی همه علایم بلوغ رو دار.در مورد عوارضش من از چند نفر پرسیدم فقط باید کلسیم زیاد مصرف کنه.و اینکه آمپول خارجی نوشته یا ایرانی و قیمتش چقدره؟

عزیزم دختر شما آزمایشاتش چطور بود؟دختر من تو آزمایشا هورمونهاش نرمال بود ولی همه علایم بلوغ رو دار.د ...

پرولاکتینش کمی بالا بود،کلسیم و ویتامین دی رو خیلی وقته که مصرف میکنه،آمپولا برای یکماه با بیمه و اینکه از داروخانه هلال احمر گرفتیم فک کنم حدودا ی ۷۰۰شد چون آمپول جلوگیری از بلوغ هم داشت که با هم اینقد شد نمیدونم هر کدوم چقد شده بعدا میپرسم اطلاع میدم،آمپول خارجی اصلا نیست فقط ایرانی موجوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پرولاکتینش کمی بالا بود،کلسیم و ویتامین دی رو خیلی وقته که مصرف میکنه،آمپولا برای یکماه با بیمه و ای ...

عزیزم آمپول جلوگیری از بلوغ راحت گیر میاد؟انشاله مشکل دخترامون حل بشه.خدا خودش کمک کنه.

عزیزم آمپول جلوگیری از بلوغ راحت گیر میاد؟انشاله مشکل دخترامون حل بشه.خدا خودش کمک کنه.

نه ،برا دومین تزریقش دکتر مجبور شد یه مارک دیگه بنویسه چون قبلیه نیست دیگه،انشاءلله

نه ،برا دومین تزریقش دکتر مجبور شد یه مارک دیگه بنویسه چون قبلیه نیست دیگه،انشاءلله

عزیزم سلام ،آمپولهای دخترت رو میزنی؟راحت گیر میاد؟تاثیر داشته؟واسنکه با دفترچه دونه ای چنده؟

عزیزم سلام ،آمپولهای دخترت رو میزنی؟راحت گیر میاد؟تاثیر داشته؟واسنکه با دفترچه دونه ای چنده؟

سلام الان یکماهه قطعش کردیم بعلت انحنای ستون فقرات البته قبل شروع درمان یکم داشت الان بیشتر شد ، از داروخانه هلال احمر میگرفتم راحت گیر میاد فقط تازگیا سر سوزن نمیذارن داخلش دردسر سرسوزن خریدن داشتم، تاثیرشم که دکتر گفت خوبه ولی چشمگیر نیست