2777
2789
اره به خاطر اونم‌میتونه باشه ولی الان اینقدر علم پیشرفت کرده که جای نگرانی نیست 

عزیزم انشاله دخترتون همیشه سلامت باشه و دیگه اصلا راهش به دکتر نیفته.نمیدونی بقیه چقدر منو ترسونده بودند از عوارض امپول و اینکه گیر نمیاد پاک افسرده شده بودم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انشاله دخترتون همیشه سلامت باشه و دیگه اصلا راهش به دکتر نیفته.نمیدونی بقیه چقدر منو ترسونده ب ...

مممنون از دعای قشنگت ، ان شاءالله که هر چه خیر هست برا خودت و دخترت پیش بیاد ، من بیشتر از عوارض دارو از عوارض بلوغ زودرس ترس داشتم که اثرات روحی که تو سن پایین براشون داره و خداروشکر با کمک دکتر و تو کل بر خدا این مشکل رو نداشتم و از عوارض دارو هم  تا الان مشکلی نداشتم ، ان شاءالله که شما هم ی روز نتیجه عالی مصیبت بشه و مطمئنم با وجود مادر دلسوزی همچین شما بهترین ها برا گل دخترتون رقم خواهد خورد 

مممنون از دعای قشنگت ، ان شاءالله که هر چه خیر هست برا خودت و دخترت پیش بیاد ، من بیشتر از عوارض دار ...

ممنونم عزیزم و با آرزوی بهترینها برای خودت و گل دخترت.

ممنونم عزیزم و با آرزوی بهترینها برای خودت و گل دخترت.

شرایط دخترت چه ربطی به بلوغ داره اخه؟؟؟ 

اینجا همه متخصص شدن 

عزیزم انتظار داری موی کرکی هم رو بدن نداشته باشه؟؟؟؟؟؟

موی ضخیم نشانه ی بلوغ هست نه کرکی

شرایط دخترت چه ربطی به بلوغ داره اخه؟؟؟  اینجا همه متخصص شدن  عزیزم انتظار داری موی کرکی ...

عزیزم بجز مو بوی عرق و جوانه سینه هم داره که فعلا جواب آزمایشش خوب بوده.

اصلا نگران نباش خوب بوی عرقم‌طبیعیه عزیزم

عزیزم شما همچین موردی داشتین؟میخام بدونم حالا که آزمایشش خوب بوده جای امیدواری هست نیاز بع آمپول نداشتع باشه؟

عزیزم شما همچین موردی داشتین؟میخام بدونم حالا که آزمایشش خوب بوده جای امیدواری هست نیاز بع آمپول ندا ...

عزیزم تا به بلوغ برسه ۴ الی ۵ سال طول میکشه 

اولین علائم و دیدی نباید نگران بشی که سیر تکاملشه خوب طبیعیه

تا برسه به خود پریودم چند سالی طول میکشه 

بیخود نه به خودت نه دخترت استرس نده دوما الحمدالله که ازمایششم چیزی نیست اصلا به امپول فکر هم نکن میدونی چقد عوارض داره 

بچه ای که سالم هست و داره رشدشو‌‌ میکنه چرا با انواع امپولها هورموناشو بهم میریزی اخه

عزیزم تا به بلوغ برسه ۴ الی ۵ سال طول میکشه  اولین علائم و دیدی نباید نگران بشی که سیر تکاملشه ...

آخه اگه قرار باشه مثلا ۹ یا ۱۰ سالگی پریود بشه باید بین بد و بدتر یکی را انتخاب کرد.دعا کنید واقعا هینطور باشه و نیاز به آمپول نداشته باشه.

دخترم وقتی بچه بود مکمل زینک زیاد استفاده کرد فکر کنم بخاطر اونه

سلام ،شما آمپول رو شروع کردین؟

و یه چیز دیگه اینکه تجربه خودمو از اولین نشانه بلوغ دوسال بعدش بچه پریود میشه البته تغذیه و اضافه وزن و ورزش یه کوچولو عقب جلو میندازه ولی دختر من سر دوسال پریود شد الان دکتر هورمون رشد و جلوگیری نوشته که باید از شنبه شروع کنم ،خواستم بدونم شما عوارضی نداشتین آخه دختر من آسم و آلرژی خفیف داره میترسم عوارض بده

سلام ،شما آمپول رو شروع کردین؟ و یه چیز دیگه اینکه تجربه خودمو از اولین نشانه بلوغ دوسال بعدش بچه پ ...

سلام نه عزیزم دختر من علایم داره ولی آزمایشاش خوب بود و دکتر گفت ۴ ماه دیگه بیارش.شما چرا قبل پریودی آمپول نزدین و اینکه چند سال.ی پریود شد؟

سلام نه عزیزم دختر من علایم داره ولی آزمایشاش خوب بود و دکتر گفت ۴ ماه دیگه بیارش.شما چرا قبل پریودی ...

چون دکتر قبلش اصلا حرف آمپول نمیزد همش میگفت برو وزن کم کنه بیا،برو دو ماه دیگه بیا ......