2777
2789

اگر تهران هستی  پایین تر از بیمارستان مدرس ، نرسیده به میدان کاج هست اسمش یادم رفته ولی داروهای خارجی رو همیشه از اونجا گیر میارم ی سر بزن شاید گیرت بیاد ، طبق تجربه  من  این آمپول باید دکتر بنویسه تا بهت بدن 

اگر تهران هستی  پایین تر از بیمارستان مدرس ، نرسیده به میدان کاج هست اسمش یادم رفته ولی داروهای ...

عزیزم شما استفاده کردین؟عوارض نداره؟من تهران نیستم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من استفاده کردم آخرین دورش رو یکسال قبل استفاده کردم تا دو سال میتونی استفاده کنی البته بنا به تشخیص پزشک ، آمپولی نیست که خودسر بزنی ، اگر شهرستانی شماره  وزارت بهداشت رو بگیر که بهت میگه کجا گیر میاد 

من طبق نظر دکتر انجام دادم و باعث میشه از  بلوغ زودرس جلوگیری شه و در مقابل قد بلندتر بشه

عزیزم میشه خواهش کنم راهنماییم کنی؟دخترم علایم بلوع داره و ۷ سالشه.احتمالا تا ۳ سال باید این آمپولو بزنه.واسه شما عوارص نداشت؟میشه چند تا رو یک دفعه گرفت و اینکه قیمتش با  د فترچه چقدره؟بخدا ثواب داره ج بدی.من خیلی نگرانم.

منم برا دخترم استفاده کردم تا الان که عوارضی نداشته و اینکه قبلا از چند نفر پرسیدم و عوارض ندیده بودند منم دیدم رشدش سریع هست بردمش دکتر غدد و تشخیص داد که بزنه بهتر هست و تا یکسال ادامه دادم فعلا مشکلی نداره خداروشکر و قدش هم بلند شد 

عزیزم میشه خواهش کنم راهنماییم کنی؟دخترم علایم بلوع داره و ۷ سالشه.احتمالا تا ۳ سال باید این آمپولو ...

اگر تاریخ داشته باشه میتونی بگیری چون هر ماه سر تاریخ بزنی یعنی هر ۲۸ روز باید زده بشه واینکه این آمپول رو بیمه قبول میکنه از داروخانه هایی که داروی خاص دارند پیگیری کن که زودتر میتونی بگیری ،با دفترچه ماهی یکی بیشتر نمی تونی بگیری ولی اگر بخوای بیشتر بگیری باید آزاد بگیری من دوسال پیش حدود ۱۰۰ میگرفتم 

اگر تاریخ داشته باشه میتونی بگیری چون هر ماه سر تاریخ بزنی یعنی هر ۲۸ روز باید زده بشه واینکه این آم ...

عزیزم دخترمن الن موی زاید و بوی عرق و جوانه سینه سمت چپ داره.میتونم وایسم چند ماه دیگه براش شروع کنم ؟واینکه اگه یک موقع خارجی گیر نیومد میشه ایرانی استفاده کرد؟سوال اخر اینکه دختر شما چند وقت بعد قطع امپول پریود شد؟

عزیزم میشه خواهش کنم راهنماییم کنی؟دخترم علایم بلوع داره و ۷ سالشه.احتمالا تا ۳ سال باید این آمپولو ...

عزیزم نگران نباش یکی از دخترای فامیلمون از این امپول زد البته با مجوز دکترش خدا روشکر بزرگ شدقد کشید  ازدواج کرد بچه دار هم شد هیچ مشکلی هم نداره نگران نباش 

عزیزم نگران نباش یکی از دخترای فامیلمون از این امپول زد البته با مجوز دکترش خدا روشکر بزرگ شدقد کشید ...

واقعا؟ آخه میگن نازایی میاره واین حرفا.میشه بگین چند سال استفاده کرد؟