2777
2789
واقعا؟ آخه میگن نازایی میاره واین حرفا.میشه بگین چند سال استفاده کرد؟

والا من تاجایی که میدونم از هفت سالگی میرفت پیش دکتر دیگه چند سال خبرندارم ولی میرفت واسه دکترش مراجعه میکرد نه اصلا نازایی نمیاره زود هم بچه دارشد 

عزیزم دخترمن الن موی زاید و بوی عرق و جوانه سینه سمت چپ داره.میتونم وایسم چند ماه دیگه براش شروع کنم ...

بار از دکترش بپرس که از کی شروع کنه بدون نظر پزشک کاری نکن یکی از دکترا  به من گفت میتونی صبر کنی روز اول اولین پریودی آمپول رو بزن و پس از اون ادامه بده که منم همین کار رو کردم ولی باز میگم نظر دکترش رو بپرس و اینکه. بعد از یکسال از قطع آمپول پریود شد و در مورد آمپول جایگزین خارجی یا ایرانی نمیدونم که نظر بدم چون من همش خارجی استفاده کردم و لی یکی بود ایرانی استفاده کرده بود اونم راضی بود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید عکس مچ دست چپ رو بگیرند از رشد استخوان دست متوجه میشن که بلوغ نزدیک هست یا نه و سن بلوغ کی هست& ...

پس حتما ببرم چکاب بگم عکس بنویسن البته دختر من 7 سالشه و ریز و کم وزنه و هیچ علامتی هم نداره ولی برای آگاهی خوبه

بار از دکترش بپرس که از کی شروع کنه بدون نظر پزشک کاری نکن یکی از دکترا  به من گفت میتونی صبر ک ...

خدا خیرت بدا عزیزم. اینکه میگن پوکی استخوان میاره.دختر شما شربت کلسیم استفاده کرد؟

منم دختر هفت ساله دارم راستش ترسیدم

چرا بترسی خواهر ، دختر داشتن این استرس ها رو داره ، خیلی از خوراکی ها و فیلم ها و محیط ، ارث و ... همه و همه رو بلوغ تاثیر داره ، ی مادر متوجه رشد بچه اش هست شما میتونی دکتر غدد هم ببری و چک میشه که سن بلوغ رو بهت میگه اونوقت جای نگرانی نداره 

چرا بترسی خواهر ، دختر داشتن این استرس ها رو داره ، خیلی از خوراکی ها و فیلم ها و محیط ، ارث و ... ه ...

دخترم وقتی بچه بود مکمل زینک زیاد استفاده کرد فکر کنم بخاطر اونه