2777
2789
عنوان

لباس مناسب تم تولد(شیک و زیبا)

3318 بازدید | 35 پست
سلام..

در دسترس نبودن لباس مناسب هر تم یکی از نگرانیهای مامانای عزیز میباشد که دوست دارن جشن تولد دسته گلشون به بهترین نحو برگزار بشه

ما کار شما رو آسان کردیم... سایت پانی تم در زمینه کارهای اجرایی تمهای تولد ..دوخت لباس ..فعالیت دارد..

نمونه هارو به مرور اضافه میکنیم

نحوه سفارش:
کد مورد نظر خود را انتخاب کرده به همراه تم انتخابی و اندازه ها و سن کودک خود برای ما ایمیل میکنید

و یا تماس بگیرید

ایمیل
leyla.soori@yahoo.com

شماره تماس
09362878347

نحوه اندازه گیری:
دور کمر: متر را در قسمت گودی کمر در پهلوها دور کمر گرفته و چسبان فقط درحدی که متر کمی بچرخد اندازه بزنید. (همین طور است در مورد دور سینه و باسن )

قد دامن: سر متر را در گودی کمر ( در پهلو ) قرار داده و صاف تا پایین هرجا که قد دامن مد نظر است اندازه بزنید.

اندازه قد تمام: کودک را صاف کنار دیوار بایستانید طوری که پشت پاهایش به دیوار بچسبد سپس یک مداد را صاف روی سر او قرار داده و روی دیوار علامت بزنید سپس با متر قد تمام را اندازه بگیرید.

کف پا: کف پای کودک را صاف روی کاغذ قرار داده یک مداد را عمودی جلوی انگشت شست پا قرار داده یک خط بکشید و سپس همین کار را برای قسمت پشت انجام دهید فاصله دو خط اندازه کف پاست.

در حال حاضر فقط نمونه هایی که در اینجا می بینید ارائه میشود

طراحی و اجرای بی نظیر تمهای تولد..جشن دندونی..جشن قدم..سیسمونی.. www.panitem.ir

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.