2777
2789
عنوان

خیلی غصه می خورم😭

230 بازدید | 29 پست

شوهرم یه وقتایی میگه بعد من برو ازدواج کن نمی خوام تنها باشی.ولی حواست رو جمع کن کسی باشه که مثل من دوستت داشته باشه🙄

اکثر اوقات میگه من به پنجاه نمی رسم...بارها گفته به دلم برات شده زود میمیرم😭😭چیکار کنم...اون لحظه به شوخی و مسخره میگیرم حرفش رو ولی بعدش کلی گریه می کنم😭...الان دوباره اشکم در اومد😭😭

بی منم میشه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم منم زیاد ازین چرت و پرتا میگه

خود منم میگم،که چی

خدا یه عمری داده یه روزم میگیره علم غیب نداریم که کی

توام بدت میاد اگه ازین حرفا میزنه قشنگ جوابشو بده بگو وای چه شود یه شوهر دیگه یه زندگی دیگه،اگه بار دیگه به دلش برات شد بیا بزن تو صورت من😐

کلی گلسر خوشگل و خوشرنگ با هر سلیقه ای که هستین😍
کمبود محبت داره اینارو میگه که بیشتر بهش توجه کنی 

خودش می دونه با کل دنیا عوضش نمی کنم😭😭بعد از ده سال تلاش بهم رسید...حالم خراب میشه هر وقت اینو میگه😭من به خاطرش با همه جنگیدم اونم همین طور...اما میگه می دونم خیلی عشقمون پایدار نمی مونه😭😭😭

بی منم میشه...

اگه واقعا به دلش برات شده بود زود میمیره هیچ وقت نمیگفت اصلا هیچکسم از زمان مرگش خبر نداره کمبود محبت داره بعد انقدرهم فکر میکنه تلقین میشه فکر میکنه واقعا زود میمیره اصلا نگران نباش به چیزای مثبت فکر کن تا جذبشون کنی راجبه خوابتم اون اونقد میگه فکرتو درگیر میکنه خواب میبینی

شوهرم منم زیاد ازین چرت و پرتا میگه خود منم میگم،که چی خدا یه عمری داده یه روزم میگیره علم غیب ندا ...

هعی...کاش چرت و پرت بود...انگاری تو وجودم خالی میشه...😭😭😭همیشه منو ارجحیت میده به خودش.تو همه چی...الهی بمیرم براش خیلی سختی کشیده😭😭

بی منم میشه...
هعی...کاش چرت و پرت بود...انگاری تو وجودم خالی میشه...😭😭😭همیشه منو ارجحیت میده به خودش.تو همه چی. ...

خوشگلم تایم پریودت نزدیکه؟؟خیلی احساساتی شدی بخاطر اون میپرسم

بابا ول کن،چندسالتونه؟

کلی گلسر خوشگل و خوشرنگ با هر سلیقه ای که هستین😍