2777
2789

✨﷽✨

#پندانه

✍تنها بازمانده یک کشتی شکسته به جزیره کوچک خالی از سکنه‌ای افتاد. او با دلی لرزان دعا کرد که خدا نجاتش دهد. اگرچه روزها افق را به دنبال یاری‌رسانی از نظر می‌گذراند اما کسی نمی‌آمد.

سرانجام خسته و از پا افتاده موفق شد از تخته پاره‌ها کلبه‌ای بسازد تا خود را از عوامل زیان‌بار محافظت کند و دارایی‌های اندکش را در آن نگه دارد.روزی که برای جست‌وجوی غذا بیرون رفته بود، به هنگام برگشت، دید که کلبه‌اش در حال سوختن است و دودی از آن به آسمان می‌رود. متأسفانه بدترین اتفاق ممکن افتاده و همه چیز از دست رفته بود.

از شدت خشم و اندوه درجا خشکش زد و فریاد زد: خدایا چطور راضی شدی با من چنین کاری کنی؟صبح روز بعد با صدای بوق کشتی‌ای که به ساحل نزدیک می‌شد، از خواب پرید. یک کشتی‌ آمده بود تا نجاتش دهد. مرد خسته، از نجات‌دهندگانش پرسید: شما از کجا فهمیدید من در اینجا هستم؟آن‌ها جواب دادند، ما متوجه علائمی که با دود می‌دادی، شدیم.

به یاد داشته باش:اگر کلبه‌ات سوخت و خاکستر شد، ممکن است دودهای برخاسته از آن، علائمی باشد که عظمت و بزرگی خدا را به کمک می‌خواند.و فراموش نکنید هیچ کار خدا بدون حکمت نیست.

┄┄┅┅┅❅🌼❅┅┅┅┄┄

💠 @momenane313🌷

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!

التماس دعا 

دیگه حتی جون ندارم دعا کنم

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

التماس دعا  دیگه حتی جون ندارم دعا کنم

انشاءالله حاجت روا بشی🤲،توکلت به خودش باشه

گل نرگس نظری کن که جهان بی تاب است/روز وشب چشم همه منتظر ارباب  است/مهدی فاطمه پس کی به جهان میتابی؟/نور زیبای تو یک جلوه ای از محراب است...!
وای خدا کاش منم  ببینم از این معجزه ها تو زندگیم یه بار دیدم بازم میبینم  ایشالا 🤲

انشاءالله که میبینی❤

انشاءالله حاجت روا بشی🤲،توکلت به خودش باشه

۴ ساله

امروز نشسته بودم تو محل کارم دعا کردم دلم رو نشکنه ولی شکوند

میشه برا اینکه به حاجتام برسم و اونم عاشقم بشه و بیاد خواستگاریم وباهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم یه صلوات بفرستید .۵ ساله عاشقشم دعام کنید بدون اون نمیتونم زندگی کنم
ممنون زیبا بود...ولی شعرت اشتباه بود😂😅😅😅گر ایزد ببند زحکمت دری زرحمت گشاید در دیگری🌹

ممنون،نه درست بود از تو کانال کپیش کردم،ولی (ک)حکمت جاموند😣

۴ ساله امروز نشسته بودم تو محل کارم دعا کردم دلم رو نشکنه ولی شکوند

حتما حکمتی توش بوده که ازش خبر نداری یا وقتش نرسیده،بعضی وقتا خدا به جاش چیزای بهتری به آدم میده

حتما حکمتی توش بوده که ازش خبر نداری یا وقتش نرسیده،بعضی وقتا خدا به جاش چیزای بهتری به آدم میده

نمیدونم

دعا کنید توروخدا ،خدا جوابم روبدا

نمیدونم دعا کنید توروخدا ،خدا جوابم روبدا

چشم عزیزم،شما فقط نا امید نباش وبسپار به خودش

چشم عزیزم،شما فقط نا امید نباش وبسپار به خودش

ار

فدات شم عزیزم ❤❤