دخترای عزیز گروه نماز دارم واتساپ 🌺🌺🌺یک شمالی اصل(گیلانی_مازندرانی) عاشق کشورمم💙افتخار میکنم که دختر روستام🕊 یه روز تو دل تابستون،سیل میبارید از آسمون،توی اون بارون،دختری به دنیا اومد،که اسمش شد وارش،وارشی که سابقه نداشت وسط تابستون اونطور بباره،من اون دخترم،دختر اون بارون،وارش آسمون...به دنیا اومدنم معجزه بود،به قول مارجانم خودِ خودِ وارش بود💜💜💜هیچ وقت به قدرت خداوند شک نکن🤗 🚫آقایون لطفا نه لایک کنن نه ریپلای کنن و نه در تاپیک هام شرکت کنن🚫 با تشکر
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چون حقیقتا منم مادر پدرم بیشتر از شوهرم دوس دارم ولی شوهرم الویت زندگیمه... کسی ک مادری ک حداقل 20 سال بزرگش کرده رو دوس نداشته باشه و بااومدن ما فراموش کنه قطعا بااومدن یکی دیگه مارو کنار میزاره
اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹
لازم به گفتن نیست پدر و مادر همسرم خط قرمز خیلی پر رنگی هستند براش خودم هم همینطور. کسی که پدر و مادرش رو دوست نداشته باشه همسرش رو هم قطعا دوست نخواهد داشت