2777
2789
عنوان

سلام خانوم یه لحظه بیان واجبه

403 بازدید | 55 پست

خانوما منو شوهرم دعوا کردیم و قهریم

مادرشوهرم از زیارت اومده بنظرتون زنگ بزنم بهش و بگم زیارت قبول و اینا یا نه 

چند بار گوشی رو برداشتم ک زنگ بزنم دوباره گذاشتم زمین بخاطر اخلاقایه گند شوهرم بنظرتون چیکار کنم خوبه 

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه اونا از قهرتون خبر دارن ؟  اگه خبر ندارن زنگ بزن

نه نمیدونن

تو این دو روز قهریم

اینجوری بنظرت فک نمیکنه ک میخام منتشو بکشم؟

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
اره بزن ربطی به اون بنده خدا نداره که

بنظرت هوا برش نداره ک میخام پیش قدم شم؟

من با شوهرم قهر بودم قرار گذاشته بودیم هیچ کدوم دیگه خونه ی خانواده اونیکی نره،ولی خواهرشوهرم شهرستان زندگی میکنه اومد رفتم دیدنش به شوهرمم نگفتم میرم رفتم خیلی ام گفتیم خندیدیم البته کسی نمیدونست حرفمون شده،به شوهرمم گفتم بخاطر آبجی رفتم چون دوسش دارم واقعا ادم خوبیه

کلی گلسر خوشگل و خوشرنگ با هر سلیقه ای که هستین😍
زنگ نزن با این بچه تربیت کردنش 

یعنی هر چی میگم تو صد برابر بزار روش 😭

نه بابا اصلا به اون نگو

وقتی خونه نباشه زنگ بزنم؟

باشه ممنون

دعوای شما چ ربطی ب اون بنده خدا داره؟ 

میگم نکنه هوا برش داره و فک کنه دارم پیش قدم میشم

نه نمیدونن تو این دو روز قهریم اینجوری بنظرت فک نمیکنه ک میخام منتشو بکشم؟

نمیدونم 

میگم چون بعد باهم آشتی میکنید میتونی بگی من با توجه به شخصیت خودم رفتار کردم شعور من بیش از این چیراس که مسایل رو با هم قاطی کنم

تورو خدا واسه حاجتم دعا کنید 🙏