مادرشوهرم از زیارت اومده بنظرتون زنگ بزنم بهش و بگم زیارت قبول و اینا یا نه
چند بار گوشی رو برداشتم ک زنگ بزنم دوباره گذاشتم زمین بخاطر اخلاقایه گند شوهرم بنظرتون چیکار کنم خوبه
از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
من با شوهرم قهر بودم قرار گذاشته بودیم هیچ کدوم دیگه خونه ی خانواده اونیکی نره،ولی خواهرشوهرم شهرستا ...
اخه اون اینکارو نمیکنه
میدونه مامانم قراره بیاد دعوا انداخته مشکل منم اونجاست اونجوری ک من باخودش با خانوادش برخورد میکنم اون نمیکنه
از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بزنگ دعوای زن و شوهری ربطی ب بیرون خونه نداره ب مادرشم ربطی نداره پس بزنگ بزرگی خودتو میرسونی
من همیشه اینجوری بودم رفتار و گفتارشو به خانوادش ربط نمیدادم ولی الان میبینم ک اون به خانوادم بی احترامی میکنه دوس دارم عین خودش رفتار کنم
ته تهشم چیزی گفت بگو من اینجوری تربیت نشدم در هرصورت احترامش واجبه!
برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم
ولی واقعا عذاب وجدان داشتم ک زنگ نزنم گفتم از شما بپرسم
باشه پس زنگ میزنم ممنون عزیزم
من همیشه اینجوری بودم رفتار و گفتارشو به خانوادش ربط نمیدادم ولی الان میبینم ک اون به خانوادم بی احت ...
ن اتفاقا ت خوب رفتار کنی اون از رفتار خودش شرمنده میشه و دیگه تکرار نمیکنه اما اگه توعم مثه اون باشی پس فرقتون چیه؟ همش بی احترامیه بیشتر میکنید و خدایی نکرده بدتر میشه
همین الان یه لبخند خوشگل بزن و انرژی مثبتشو برام بفرس☺️🌻
نمیگه ک تو خوبی بخاطر رفتارهای بدی ک من باهات دارم بازم احترامشونو داری
خواهش میکنم عزیزم، احساستو کاملا درک میکنم ولی به نفعته که زنگ بزنی و با اینکار در واقع خودت و شخصیتت رو بالا بردی. هیچی ازت کم نمیشه بلکه ارزشتو بالا میبری.
ببین تو احترام بذار مطمئن باش جواب میده ته تهشم چیزی گفت بگو من اینجوری تربیت نشدم در هرصورت ...
نمیفهمه اینارو
اخرش میگه اخه مادر من خوبتر از مادرته کم بهت خوبی کرده و اینا
نمیزاره پایه خوب بودنه خودم