2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منفیه

جنسیت فندوقم نمیدونم چیه همینجوری رنگ تیکرموصورتی گذاشتم😝😝😝برام دعاکنیدبارداری وزایمان خوبی داشته باشم😘کاربرتازه واردهم نیستم بالای چندسری منو ترکوندن🤔🤔🤔دیگه منونترکونیدا شماره پیدانمیکنم‌عضوبشم😄😄

ن منفیه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

به نظرتون امکانش هست باردار باشه؟ پنج روزه عقب انداخته روز موعد ازمایش داد منفی بود بی بی چکاشم همش همینجوری میشه. دوستمم همینطور شد هرچی بی بی میزد منفی تا بلاخره ازمایش داد بعد 6روز تاخیر 

حالا دلم میخاست تاپیک خیانت بود خو چرا جواب نمیدین یکی یچی بگه خب 

سلام گلم،توی بارداریات چرا آمپول هپارین میزدی،با وجود آمپول دیگه بچه هات به موقع دنیا اومدن وخداروشکر مشکلی نداشتن،قبلا سقط داشتی؟من یه هفت ماهه از دست دادم وچند روز پیشم پنج ماهه 😔 هردوتاشونم ایست قلبی کردن

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
سلام گلم،توی بارداریات چرا آمپول هپارین میزدی،با وجود آمپول دیگه بچه هات به موقع دنیا اومدن وخداروشک ...

سلام عزیزم من تو بارداری دومم از هفته 33به بعد رشد جنین متوقف شد و بش خونرسانی نمیشد دکترا گفتن احتمال ایست قلبی زیاده چون همه ی نوار قلباشم ضعیف بود. دیگه میخاستن ختم بارداری بدن که دکترمتخصص شهرمون گفت سن جنین کمه وزنشم کمه ازدست میدیش و هپارین تجویز کرد برام که یکی صبح میزدم تو بازو یکی شب و خداروشکر الحمدالله مشکل برطرف شدتا 37هفته و چون سزارینی بودم 38هفته ختم بارداری

سلام گلم،توی بارداریات چرا آمپول هپارین میزدی،با وجود آمپول دیگه بچه هات به موقع دنیا اومدن وخداروشک ...

هپارین بخاطر خونرسانی تجویز میشه عزیزم. ایشالا خدا یه نی نی سالم بهت ببخشه🤲