2777
2789
سلام عزیزم من تو بارداری دومم از هفته 33به بعد رشد جنین متوقف شد و بش خونرسانی نمیشد دکترا گفتن احتم ...

یعنی سر بارداری دوم از اول آمپولو استفاده نمیکردی؟

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا
هپارین بخاطر خونرسانی تجویز میشه عزیزم. ایشالا خدا یه نی نی سالم بهت ببخشه🤲

یعنی ایندفعه این آمپول بزنم باعث نمیشه بچم بمیره😭

دوستان لطفاً براتودلیم یه صلوات بفرستین یادعا کنین ایندفعه سالم وبموقع بغل بگیرمش،😭😭🙏🙏انشالله قسمت همه منتظرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی سر بارداری دوم از اول آمپولو استفاده نمیکردی؟

نه عزیزم بچم تااخرماه هفتم همه چیش خوب بود ولی ازاول هشت ماه دیگه رشدش متوقف شده بود و دور شکم ودور سرش سه هفته تفاوت داشت. یادمه اونموقع پنج روزبستری شدم بیمارستان برااینکه مدام نوارقلب دورشکمم باشه و آمپول بگیرم و هفته ای یه سونو کالرداپلر میدادم تاخونرسانیش بررسی میشه که اگه قطع شده باشه فورا سزارین بشم. هرلحظه باید حرکتشو حس میکرد دکترم میگفت حتی اگه کوچیکترین کم تحرکی ازبچه حس کردی سریع خودتو برسون بیمارستان. منم دیگه این اخرا مدام بیمارستان بودم تا فقط ازش نوار بگیرن. در مورد هپارین هم نمیدونم عزیزم حتما برو زیر نظر یه پزشک خوب که اگه لازم بود حتی داروهای دیگه ام تجویز کنه. هپارین رقیق کننده ی خونه واسه اونایی که خونرسانی بین بندناف و جنین کم میشه. ایشالا که خدا یه بچه ی سالم وصالح بهت ببخشه هیچ غصشو نخور تاپیکاتا خوندم امام رضا الهی یار ویاورت باشه و دامتنو سبزکنه

خدا اگه یچیزو ازت میگیره قطعا چیز بهتری بهت میبخشه میدونم سخته خیلیم سخته الهی هیچ مادری نبینه. منم دخترخاله م همینطوری شد بی دلیل. اگه شما تو پنج وهفت ماهگی ازدست دادین اون بیچاره روزی که بستری شد که بره سزارین حتی سوند هم زده بودن بهش برا اتاق عمل یهو بچه سفت میشه تو شکمش سریع بردنش سونو دیدن ایست قلبی کرده و دیگه ام نمیشد بچه ی مرده را سزارین کنن بچه ای که با پا بودا طبیعی دنیا اورد وچقد اذیت شدو جگرش پاره پاره شد سینه هاش ازش شیر سرازیرمیشد ولی تحمل کرد حتی دکتر گفت تایکسال بچه دارنشو تا روحیه ت قوی بشه چون دنیا اومدن بچشو دید ولی اون گفت من توکلم به خداست و رفت پابوس امام رضا وسه ماه بعد این جریان دوباره باردارشد و الان پسرش 4سالشه.خدا بچه های شماهم بهت میبخشه عزیزم فقط دلتو بده دست خدا که جز اون دکترا کاره ای نیستن 

خدا اگه یچیزو ازت میگیره قطعا چیز بهتری بهت میبخشه میدونم سخته خیلیم سخته الهی هیچ مادری نبینه. منم ...

وای خدا حتی فکرکردن بهشم سخته😭خدا کمکم کنه ایندفعه بچمو بموقع وسالم بغل بگیرم

نه عزیزم بچم تااخرماه هفتم همه چیش خوب بود ولی ازاول هشت ماه دیگه رشدش متوقف شده بود و دور شکم ودور ...

ممنون عزیزم که کامل توضیح دادی

خدا بچتو حفظ کنه⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩🙏😔