2777
2789
عنوان

شوهر تنبل با تجربه ها بیاین

5382 بازدید | 71 پست

خانما بخدا دیگه بریدم ترخدا تجربه سیاست راه حلی چیزی دارید بگید 

شوهرم خیلی تنبله احساس می‌کنه تنها مسیولیتش سرکار رفتنه کارشم سنگین نیستا که بگید خب طفلک خسته کوفته میشه سه ساله عروسی کردیم تمااااام کارایه خونه با منه خرید خونه کار بانکی نظافت خونه حتی بهش میگم صبحا سرکار رفتنی حداقل تو زباله هارو ببر میگه آماده کن بزار جلو در تا یادم نره ببرم میگم خب همسایه صداش درمیاد بو میده بالاخره میگه خب در غیر اینصورت یادم می‌ره ببرم 

بهش میگم از سرکار اومدنی نون بخر مثلا هفته ای یکبار هزاااااران بهونه میاره که اره من خستم اره من بعد کار میرم اسنپ کار کنم نمیتونم اره دستام کثیفه که آخرش بگم باشه خودم انجام میدم.....بخدا قسم مردایی دیدم که از کارشون تعطیل میشن میرن تمام خریدایه خونه رو انجام میدن میزارن صندوق ماشین بعد میرن با ماشینم کار میکنن

تو خونه روز تعطیل مثلا میگم فلان وسیلتو که سه هفتس گذاشتی گوشه خونه پاشو تکلیف جاشو معلوم کن انققققققد بهونه میاره و لفتش میده که روزش تموم بشه و انجامش نده 

مخصوصا که الان باردارم خیلی سختم شده 

بخدا شوهرایه خواهرشوهرامو میبینم میگم خدا چه شانسی داده بهشون خواهرشوهرام فقط تو خونه یا دارن فیلم میبینن یا تو گردشن یکیشون که شوهرش حتی خونه رو هم تمیز می‌کنه حسابی چند وقت یه بار اصلا هیچ کدوم رنگ خرید کردن نمیبینن فقط شوهره میخره میاره اینا جا به جا میکنن من خیلی خستم 

صبح بهش میگم نون نداریم داری میری از سرکوچه واسه من یه بربری بخر بده برو میگه من حوصله ندارم اصلا براش مهم نیست زن حاملم گرسنه میمونه خیلی ناراحتم واقعا خودمم توانشو ندارم هی این پله هارو برم بیام  

خانما کمکم کنید باهاش چیکار کنم؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب شوهر خودم امیدوار شدم😐

شوهر من کارای بیرون رو انجام میده ولی تو خونه هیچچچ کار، فقط دستور میده.

جالبه کوچکترین کمکی نمیکنه ولی توقع داره خونه از تمیزی همیشه برق بزنه😒

اینم شانس ماست خواهر😔

چند روز خودتو بزن به مریضی بگو نمیتونم برم بیرون

فکر میکنی براش مهمه؟؟؟میگه خب کاری نکن 

یه بار همینطور شد واقعا مریض بودم گفتم پاشو برو واسه شام دوتا فلافل بخر نکرد....گفت خستم و گرسنه خوابید تازه صبح گفت زن نیستی که غذا درست کنی باید گشنه بخوابیم

مثلا اگه یه کار کوچیک کرد کلی قربون صدقه اش برو و تشکر کن.

یادداشت بگذار توی جیبش یا کیف پولش مثلا بنویس جیبات پراز رزق حلال عزیزم. و یه درخواست کوچیک داشته باش.

اگه هوس نون بربری کردی مستقیم نگو عوضش بگو وااای خدا جقدر هوس کردم سرصبح یه نون داغ تازه بخورم اگه کنارم زه مرد باشه تکیه بزنم بهش لقمه برلش بگیرم دهانش بگذارم وااای خداااا ...

دیگه از این حرفا که هر زنی بلده

میتوتی با یه کم تدبیر و سیاست درستش کنی.اصلا فکر غرزدن و نق نق کردن نباش که فایده نداره و فضا رو فقط ...

ای بابا دیگه چه عرض زدنی وقتی میبینم انجام نمیده میگم ولش کن خودم انجام میدم....مثلا یه روز خودم بیرون نرم و زباله ها بمونه تازه میاد خونه پرو پرو غر هم میزنه که اره خونه بو گند میاد

فکر میکنی براش مهمه؟؟؟میگه خب کاری نکن  یه بار همینطور شد واقعا مریض بودم گفتم پاشو برو واسه ش ...

اصلا این ادم از تنبل بودن بی احساسم هست خدا بهت صبر بده ،والا شوهر من خودش همه خریدای خونه رو انجام میده

ب شوهر خودم امیدوار شدم😐 شوهر من کارای بیرون رو انجام میده ولی تو خونه هیچچچ کار، فقط دستور میده. ...

من نمیخوام کار خونه انجام بده ولی تو این شرایطم انتظار دارم حداقل کارایه بیرون انجام بده

بعدشم بعضی چیزها رو بگذار کمبودشو احساس کنه نرو خرید واسه خودت که حامله ایی کنار بگذار داشته باشی واسه خوردن مثلا چندروز که گوشت نباشه غذاهای بدون‌گوشت درست کن میفهمه خودش

اصلا این ادم از تنبل بودن بی احساسم هست خدا بهت صبر بده ،والا شوهر من خودش همه خریدای خونه رو انجام ...

اره واقعا بی احساسه....چطور کارایی که خودش دوس داشته باشه انجام میده هرچقدرم خسته باشه یادمه یه شب ساعت ۱۱شب بود گفت تخمه دلم میخواد چهار طبقه رو رفت پایین یک ساعت گشت تا جایی پیدا کنه تخمه بخره بیاره بخوره 

به پدر مادرش بگو نصیحتش کنن

پدرش آنقدر بهش میگه که زنت حاملس باید حواست بهش باشه کمکش باشی اصلا نمیفهمه...به سرم زده چن روز ترکش کنم برم خونه مامانم بخدا خسته شدم از اینهمه مسئولیت