2777
2789
عنوان

شوهر تنبل با تجربه ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 5888 بازدید | 71 پست
دقیقا شوهر منم  ولی اگه از قبلش تو مخش فرو کنم فردا فلان کارو بکنم شاید انجام بده  باورت ...

من ازش میخوام‌‌فقط‌جمعه ها حیاطو‌بشوره یا آت و آشغالا رو ببره بذاره بیرون 

آخر‌هفته که میشه کلشو میخوابه 

منم اصلا آدم ‌فداکاری ام هی میگم اشکال نداره خسته س 

ولی یهو که نگاه میکنم میبینم خودمو هلاک‌ زندگی کردم تازه شاغلم هستم 

دقیقا شوهر منم  ولی اگه از قبلش تو مخش فرو کنم فردا فلان کارو بکنم شاید انجام بده  باورت ...

اره باورم میشه چون پایه میز اتو نیاز به تعویض داشت یک ماه انجام نداد آخرش خودم انجام دادم مغزی در خراب بود آخر خودم درستش کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خودت از اول بد عادتش کردی 

این سری رفتی دکتر اومدی بگو یه هفته استراحت مطلقم ک فقط باید کارای شخصیمو انجام بدم 

من خودمم باردارم میدونم سخته 

دچار ِ عشق ِ تو که می شوم دلم از ذوق سوت میکشد.. عجب تفاهمی داریم ما تمام ِ دغدغه ام این است زودتر به دنیا بیایی. زودتر باسواد شوی با سواد ِ عشق. تا بفهمی که جان ِ من چقدر تو را عاشق است نازکم دلیل ِ این همه رعایت ِ عاشقی ِ من حضور ِ توست جانکم. به من نگاه کن ببین چگونه دوستت دارم چگونه وقتی حتا نمیبینمت ، بیشتر دوستت دارم. از کنار ِ باغ ِ خاطراتم که رد می شوم تو بهترین خاطره از تمام ِ امسالی... عزیزکم چه خوب که هستی چه خوب که قرار است بیایی تا قاصدک بچینیم برای هم آرزو کنیم چه خوب که من قرار است مادرت باشم قرار است به جان من قسم یاد کنی قرار است صدایم کنی قرار است هزار بار برایت لالایی بخوانم تا بخوابی... و وقتی که خوابی دلشور ه داشته باشم که مبادا کابوس ببینی... قرار است برایت و ان یکاد بخوانم که چشم زخم نبینی قرار است با تو راه روم که یاد بگیری ...زمین نیفتی. و هزار قرار دیگر که فقط خدا میداند چقدر شنیدنی و ُ دیدنیست. تو از خورشید هم برای من گرم تری از ماه هم زیبا تری😍❤ ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
من ازش میخوام‌‌فقط‌جمعه ها حیاطو‌بشوره یا آت و آشغالا رو ببره بذاره بیرون  آخر‌هفته که میشه کل ...

مثل منی دیگه از اول هی دلم سوخته براش الان میبینم خودم دارم داغون میشم

من ازش میخوام‌‌فقط‌جمعه ها حیاطو‌بشوره یا آت و آشغالا رو ببره بذاره بیرون  آخر‌هفته که میشه کل ...

اوووووو حق داری 

منم کلا حیاط و اینا رو خودم میشورم طی هفته اهر هفته اصلا کار نمیکنیم اکثرا میریم بیرون

عزیزم خودت از اول بد عادتش کردی  این سری رفتی دکتر اومدی بگو یه هفته استراحت مطلقم ک فقط باید ...

بگم استراحت مطلقم میرم خونه مامانم میمونم و می‌دونم اونم از تنبلیش می‌ره خونه مادرش میمونه

من برم شوهرمو ماچ کنم و بیام😘😍😚😙😗

خرید باهم میریم😌

تو خونه هرکاری ازش بربیاد میکنه

جارو برقی خراب شده جارو دستی میکشه گاها

صبا چای گذاشتن با خودشه

اشغالارو میبره

لباس زیراشو خودش میشوره 

حموم هم میره وقت کنه کیسه میکشه

پسرا روهم میبره😊

نونوایی فقط کاره خودشه😛

من شاید سالی یبار دوبار برم😃

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤