2777
2789
عنوان

شوهر تنبل با تجربه ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 5888 بازدید | 71 پست
اره دقیقا....بهم گفت دیگه گفت اگر دکتر بهت گفت استراحت مطلق شو برو خونه مادرت نمون خونه منم میرم خون ...

من استراحت مطلق نبودم ولی شوهرم حتی میوه پوست کنده آماده می کرد می ذاشت کنارم تا بلند نشم بقیه امور بماند .‌نمی خواستم از شوهرم حرفی بزنم ولی من پسر اون آدمی که برات تعریف کردم رو طوری باهاش رفتار کردم که تمام کارهای بیرون و بخشی از کارهای منزل رو به صورت خودجوش انجام می ده.  

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوش به حالت واقعا دلم میخواد گریه کنم

ببخشید لطفا این کار رو نکن ولی به این روند ادامه نده. یه امیدواری هم بهت بدم بعد از زایمان چه بخواد چه نخواد تمام این کارها با خودشه.‌خرید و زباله و گاهی نظافت. مجبوره چاره ای نیست مگر اینکه مقاومت کنه که اختلاف ممکنه پیش بیاد چون به هر حال زندگی از روند نرمالش خارج می شه اگه با تغییر سخت کنار میاد و فکر می کنه زندگی مثل روزای دونفره اس سخت در اشتباهه

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.

این بار حرفی از استراحت و سنگینی ماه های آخر شد بگو فقط خونه خودم راحتم. تو هم پدر این بچه ای سهمی داری باهم از پسش بر میایم. اسنپ نرو که کمتر خسته بشی تو خونه کمک‌ کنی. حضورت برام خیلی باارزش تر از پوله و الویت داره

وایییی انگار شوهر منو توصیف کردی  اشغال ها یکماهم بمونه اگه نیارم دم در برنمیداره ولی جدیدا وق ...

منم شوهرم همین طوره 

احساس می کنم فقط سرکار می‌ره و میاد دیگه هیچی 

همش هم غر می زنه تو بداخلاقی

تازه من خودم شاغل هم هستم 

چند وقتی هست خیلی احساس خستگی دارم اصلا نمی تونم هیچ کاری انجام بدم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
ببخشید لطفا این کار رو نکن ولی به این روند ادامه نده. یه امیدواری هم بهت بدم بعد از زایمان چه بخواد ...

ببین انقد تنبله که مطمئنا میگه برو خونه مامانت تا وقتی خوب بشی

منم شوهرم همین طوره  احساس می کنم فقط سرکار می‌ره و میاد دیگه هیچی  همش هم غر می زنه تو ...

اره به منم میگه تو غر میزنی...دیشب ریشاشو تو توالت زده میگم آب بگیر اون موها بره من حالم بهم میخوره میگه اه چقدر گیر میدی غر میزنی خب خودت آب بگیر دیگه

ببخشید لطفا این کار رو نکن ولی به این روند ادامه نده. یه امیدواری هم بهت بدم بعد از زایمان چه بخواد ...

من با سه تا بچه تغییر نکرده 

تازه مسئولیت بچه ها هم اضافه شده

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
منم شوهرم همین طوره  احساس می کنم فقط سرکار می‌ره و میاد دیگه هیچی  همش هم غر می زنه تو ...

عزیزم برای خستگیت امپول بکمپلکس ب 12 برو بزن 

ماهی یک ویتامین دی بخور 

قرص های ویتامین خیلی کمک میکنه به روحیه و انگیزه

عزیزم برای خستگیت امپول بکمپلکس ب 12 برو بزن  ماهی یک ویتامین دی بخور  قرص های ویتامین خ ...

آره فکر کنم بخاطر کمبود ویتامین ها باشه دکتر گفت دوهفته یکی ویتامین دی بخورم

من و شوهرم جفتمون شاغلیم ولی خیلی تنبله تو کارای خونه همه کارارو خودم‌مجبورم انجام بدم همون اولم تو عقدکردگی هم خودشو نشون داد ولی فک نمیکردم انقدر فشار بیاد روم باز خدا خیر بده مامانمو جاهاز خوب داد مثلا جاروبرقی روباتیک داد و ماشین ظرفشویی دوو داد یه خورده از بار مسئولیته کم کرد ، فک کنم یه خورده دیگه بگذره خود لوازم برقیم به صدا در میانو به شوهرم میگن پاشو کار کن بابااا😂