2777
2789
عنوان

شوهر تنبل با تجربه ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 5888 بازدید | 71 پست
پدرش آنقدر بهش میگه که زنت حاملس باید حواست بهش باشه کمکش باشی اصلا نمیفهمه...به سرم زده چن روز ترکش ...

آره حتما برو. قانون میگه وقتی یه مردی بهت توجه نمیکنه جلوی چشمش نباش تا بیوفته دنبالت. رفتی هی زنگ منگ نزن وقتین حرف زدین با روی خوش و خوشحالی حرف بزن بفهمه بدون اون بهت خوش میگذره

بهترین کار هیچ کاری نکردنه تو هم شبیه خودش شو بگو درد دارم نمی تونم پله بالا پایین کنم

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شوهر منم همینه. انقد باید یه کاری بگم تا انجام بده.حالا دو هفته هس میخواد شماره قالیشوی بگیره قالی هاردکو بشورن. هی امروز و فردا میکنه. کار خونه که هبچ وقت هیچ کمکی نکرده یادم نمیاد که یه بار یه لیوان برای من شسته باشه. فقط میره سرکار و میاد و همیشه میگه خستم. البته داداشم میدونه شوهرم اینجوریه هوامو داره. خدا خیرش بده بگم برام کاری انجام بده نه نمیگه

🍁دنیا نیرزد به آن که پریشان کنی دلی را🍁

سعی کن مقایسه نکنی

انتظارت رو کمتر کن و با شرایط کنار بیا و کم کم تلاش کن شاید تغییر کنه اما بدون اون این همه سال اینطوری زندگی کرده شاید تغییرش بهت و غیرممکن باشه 

بعضی وقتا خریدها رو با هم انجام بدین و کم کم شاید تغییر کرد 

دعا کنین به اندازه بزرگی خدا، خدا عشق و عالم و همینطور خودمو سالم و عاقبت بخیر نگاه دارهاینترنت و مکالمه رایگان یا ارزان ایرانسل و همراه اول در تاپیکم

وای‌میفهمم‌ چی میگی 

من شوهرم خرید و اینا رو انجام میده کارشم تقریبا سنگینه ولی با این وجود جمعه ها که بعضی کارهای مردونه ی خونه میمونه و همسرم میخوابه خیلی عصبی میشم چند بار بهش گفتم یه نغییرایی کرده 

پدرش آنقدر بهش میگه که زنت حاملس باید حواست بهش باشه کمکش باشی اصلا نمیفهمه...به سرم زده چن روز ترکش ...

خودتو بزن به مریضی الکی بگو دکتر گفته استراحت مطلق

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی

وایییی انگار شوهر منو توصیف کردی 

اشغال ها یکماهم بمونه اگه نیارم دم در برنمیداره ولی جدیدا وقتی میخاد بره بیدارمیشم میگم اشغالارو بردار ببر سنگینه 

ولی هرروز میگه اشغال بزار دم در... مثلا قراره مهتابی و عوض کنه یکسال گذشته انجام نداد 

حتی جمعه ها میگه خستم و هیچ کاری کمک نمیکنه فقط صبح جمعه صبونه میزاره 

اصلا ظرف نمیشوره ولی منم سواستفاده میکنم ازش تا نشسته سبزی و اینا باشه جلوش میزارم برام پاک میکنه... صبحا بارها ازش خواهش کردم نون بخر نخریده و گفته خودت که پا داری برو بخر... درعوض هرروز نون تازه میخره برای خودش سر راه که محل کارش صبونه بخوره...مثلا قرص میخاد بخوره میگه برام قرص بیار 

آب میخاد بخوره به من میگه اه اصلا خیلی تنبله

وای‌میفهمم‌ چی میگی  من شوهرم خرید و اینا رو انجام میده کارشم تقریبا سنگینه ولی با این وجود جم ...

دقیقا شوهر منم 

ولی اگه از قبلش تو مخش فرو کنم فردا فلان کارو بکنم شاید انجام بده 

باورت میشه لوله ظرفشویی گرفته اون انجام نمیده خودم انجام میدم؟ 

وایییی انگار شوهر منو توصیف کردی  اشغال ها یکماهم بمونه اگه نیارم دم در برنمیداره ولی جدیدا وق ...

بازم برای تو بهتراز واسه منه...جمعه ها اگر من صبحانه نیارم قشنگ منتظر ناهار میشه غر هم میزنه

سبزی ایناهم که بزارم جلوش واویلاس

وایییی انگار شوهر منو توصیف کردی  اشغال ها یکماهم بمونه اگه نیارم دم در برنمیداره ولی جدیدا وق ...

تو هم می بری؟ قرص و آب؟  

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.