2777
2789
ما یه آقایی تو آشناها داریم که موقع ازدواجشون بسیار فقیر بودن و الان بسیاااار بسیااار ثروتمند شدن و. ...

پوله زیادی ادمارو خراب می کنه.

بدیش اینه همرو از بالا به پایین نگاه می کنند

مشتی هستی ملوان کشتی هستی  
یه مرد وقتی پولدار بشه می تونی اخلاق واقعیشو ببینی

پولدار بود (کسی که دوسش داشتمو میگم)اخلاقش خیلی بدتر از ادمای دیگه بود حریص شده بود همه چیزو تو کار میدید

بعضی از روزها یه ثانیه هم برام وقت نمیذاشت میگفت کار داشتم و واقعا هم جوری حریص بودو کار میکرد که به جرعت میگم در روز کلا ۶ ساعت بیکار میشد که میخوابید اونم

از چه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پوله زیادی ادمارو خراب می کنه. بدیش اینه همرو از بالا به پایین نگاه می کنند

ادمای خیلی خیلی  کمی جنبه پول زیاد رو دارن 🙃

و بدتر از همه اینه اکثرا حق رو به آقا میدن فقط. چون پولداره!!!

پولدار بود (کسی که دوسش داشتمو میگم)اخلاقش خیلی بدتر از ادمای دیگه بود حریص شده بود همه چیزو تو کار ...

ادمای حریص هیییچ وقت سیر نمیشن و هرروز گرسنه ترم میشن 

شغلشون چی بود؟

پولدار بود (کسی که دوسش داشتمو میگم)اخلاقش خیلی بدتر از ادمای دیگه بود حریص شده بود همه چیزو تو کار ...

این عاقلا فکر می کنند خیلی باحلن.همش تو حساب کتابن کی بدردشون می خوره کی می ارزه کی نمی ارزه
احترام ادمها هم از رو ارزیدن ادمهاست.
ولی دم ما دیوونه ها گرم .ما نه حسابی داریم نه کتابی داریم.کاری هم نداریم چقدر ادمها بنعفهمونن.اونیکه دلمون می گه عمل می کنیم
خدا با دیوونه هاست نه با عاقلا

مشتی هستی ملوان کشتی هستی  
این عاقلا فکر می کنند خیلی باحلن.همش تو حساب کتابن کی بدردشون می خوره کی می ارزه کی نمی ارزه احترام ...

ولی انگار خدا هم با اون بود

با اینکه کار داشت نمازاش سر وقت بود،به راحتی فراموشم کرد چون فکر میکرد من مانع کسب درامد بیشترش میشم

ولی من یک ماه گذشته بازم دارم عذاب میکشم

خدا با اون بود با منم بود ولی با اون بیشتر☹شاید اون راه درستو رفته

شاید زندگی همینه نباید زیاد عاشق کسی شد باید فقط مشغول کار شد و عبادت،در کنارش نیم نگاهی هم به کسی که دوسش داری کنی

نمیدونم من اینجوری برداشت کردم ازش،فقط ایشالله رو طرز فکرم تاثیرنذاره که منم مثل اون بشم

از چه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم...
پیچیده هستیم

نه اتفاقا پیچیده نیستین و راحت و ساده این 

اون خانم ها هستن که شناختشون سخته و اندازه یه کتابخونه درباره شوند میشه نوشت 

وگرنه من آقایون رو با یه ایموجی توصیف کردم بیشتر از همه هم لایک خورد😉