2777
2789
عنوان

خانوما بیاددختر بچها نظر ندن

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 62 پست

اینهمه فیلم ساختن  یکیش ملی و راههای نرفته اش   ببین پسر با شکاکیت چه بلایی سر دختره میاورد   اخرش چی شد   این تیپ موجودات همیشه ترس از دست دادن دارند  حالا نمیدونم تو زندگیشون چی شده  چی دیدن   خیانت دیدن  مثلا از نزدیکانشون  یا حالا بیماری روحی و ... ک هست  خلاصه  درمانشون غیر ممکنه  اکثرا هم خودشون از راه درست خارج میشن  خیانت میکنن  دست بزن دارن بی احترامی میکنن 

به خدا این فیلما از روی واقعیت ساخته شدن  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینهمه فیلم ساختن یکیش ملی و راههای نرفته اش ببین پسر با شکاکیت چه بلایی سر دختره میاورد اخرش چ ...

آره فیلم همه جیز انجاست هست

پسره اسماعیل 

مثه اونه نامزدم گیراش 

مثلا به شوخی میگفت راه برو ببینم‌اگه گشاد راه بری ینی زنی😑اخرم‌ میگفت شوخی کردم

چقدربد یعنی چی،این بدر زندگی نمیخوره اصلا

یادمان باشددنیازنگ اخرنیست زنگ بعدحساب داریم.بهترین انسان ازعملش شناخته میشه وگرنه سخنان خوب بردیوارهاهم نوشته میباشد.پنج فریب شیطان:هنوزجوانی خوش بگذران،زندگی طولانی است پس لذت ببر،هنگام عصبانیت آرام نمان،همه اینکارهارومیکنندپس عیبی نداردتوهم بکن،خیلی گناهکاری دیگه آدم خوبی نمیشوی پس به گناهان ادامه بده... برای ظهوراقاامام زمان اللهم عجل لولیک الفرج
ینی اذیتم‌میکرد در آینده اون‌بدیاش ؟میترسیدم‌این عشق و اینا از بین بره و اون شکاکیت بمونه

بنظرم کاره درستی نکردی جدا شدی 

همه اینا با مشاوره حل میشد تازه خودتم میتونستی 

همسرداری یادبگیری درستش کنی چیزی نبود که نشه 

حل کرد اگه هیچکاری نکنی و درست زندگی کردن رو 

یا نگیری مشاوره هم نری آره رفته رفته ممکن بود بدتر بشه ولی اگه دوسش داری بهش یه فرصت دیگه بده و بگو باید هرماه حداقل 1 بار برین مشاوره بگرد مشاوره خوب پیدا کن خودت یکی دوبار برو پیشش تا مطمئن بشی خوبه بعد با شوهرت برو 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

اطرافیان من همه اول ازدواج ازین گیر ها میدادن بعد چند سال زنشون آزاده آزاد . ولی شوهر شما یکم زیادی بوده . اگر قبول میکنه بگو اول چندین جلسه بریم روانشناس بعد عقد کنیم دوباره 

مثلا به شوخی میگفت راه برو ببینم‌اگه گشاد راه بری ینی زنی😑اخرم‌ میگفت شوخی کردم

ینی چی؟! 😐

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چرا همون موقع نزدی تو دهن کثیفش تا دیگه گوه اضافه نخوره!!!

دعوا زیاد باهاش کردم ولی فایده نداشت . همش‌میگفم اون‌خوبی ها رو داره یا میگفتم‌از دوست داشتنه زیاده.الانم میاد مثه ابر بارون اشک‌میریزه برگرد .‌تعقیبمم میکرد گاهی اوقات 

کلا شک تو وجودشه

نمیدونم ،شوهر منم شکاک بود ولی رفتیم زیر یه سقف درست شد،باز شما رو نمیدونم اگر احساس میکنی شکاکیش شدیده جدا بشی بهتره ،باهاش صحبت کن اتمام حجت کن ببین اگه درست شد میخوای فرصت بهش بده،چون میگی دوست داره و واسه خوشحال کردنت همه کار میکنه این خودش نکته مثبتی هس