2777
2789
دقیقا،هرچقدر فکر میکنم میبینم کساییکه طرز فکرشون بر پایه ی منفعت مطلق خودشون بوده پیشرفت کردن و خیلی ...

خب جانم شما فکر می کنی اگر عاشق باشی در حدی که دیگری را به خودت ترجیح بدی این یه خصوصیت پسندیده است؟ 

اولین قدم باید دوست داشتن خودت باشه اسمش منفعت طلبی نیست تا وقتی به دیگری آسیبی نزنی و ازش سواستفاده نکنی منفعت طلبی نیست وگرنه باید اول خودت را دوست داشته باشی  چون با دوست داشتن خودت برای دیگران هم ارزشمند میشی 

چرا همه چیزم را بدم که یک نفر بمونه؟ مهم ترین دلیل حیاتم خودمم اول عاشق خودمون باشیم بعد دیگری 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
چی بگم والا،من اون اوخر مثل همون مثالی که زدید بودم،به فلافل کثیف هم راضی... فقط دوست داشتم  د ...

چشم منطقتو بسته بودی دیگه.قبول کن مقصر شما بودی

اب دنبال اب می گرده.رود هم به دنبال رودخونه

مشتی هستی ملوان کشتی هستی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب جانم شما فکر می کنی اگر عاشق باشی در حدی که دیگری را به خودت ترجیح بدی این یه خصوصیت پسندیده است؟ ...

حرف شما درسته،حرف شما دقیقا مثل حرفیه که مغزم میگه

ولی چه کنم که همیشه حرفای قلبم به کرسی میشینن

قلبم میگه عشق مقدسه مثل عشق لیلی و مجنون دو طرف باید جونشون هم فدا کنن برای هم وقت و منفعت که چیزی نیست

مغزم میگه هیچ چیز مهم تر خودت و ارامشتو کار و آیندت نیست

من دارم سعی میکنم به حرفای مغزم گوش کنم،ولی بخدا نمیشه اخرش اونی میشه که قلبم میخواد😭😫😫😫😭

از چه با دشمن جانم شده ام دوست ندانم...
حرف شما درسته،حرف شما دقیقا مثل حرفیه که مغزم میگه ولی چه کنم که همیشه حرفای قلبم به کرسی میشینن ق ...

این حرف های قلبت از دوست نداشتن خودت نشات می گیره رنه واقعا تا خودت را دوست نداشته باشی نمی تونی کس دیگه ای هم دوست داشته باشی 

شما به حرف مغزت گوش کن و به فکر درس و پیشرفتت باش ببین چطوری در آینده به عشق زیبا میاد سراغت 

تجربه اش را دارم 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»
چشم منطقتو بسته بودی دیگه.قبول کن مقصر شما بودی اب دنبال اب می گرده.رود هم به دنبال رودخونه

بله و اخر اون داستان عاشقانه،مجنون(که من باشم مثلا)مقصر شد

من از اون ابدا ناراحت نیستم هر روز براش دعا میکنم که حالش خوب باشه،انرژی داشته باشه،با بهترین دختر دنیا اشنا بشه و منو به کل فراموش کنه

اگه اون خوشحال باشه منم خوشحال میشم واقعا

ناراحتی من از خودمه،چون بدون فکر عمل میکنم،با احساس میرم جلو نه عقل

موفق باشید

این حرف های قلبت از دوست نداشتن خودت نشات می گیره رنه واقعا تا خودت را دوست نداشته باشی نمی تونی کس ...

بله باید تلاش کنم😣مرسی از راهنمایی های زیباتون

بله و اخر اون داستان عاشقانه،مجنون(که من باشم مثلا)مقصر شد من از اون ابدا ناراحت نیستم هر روز براش ...

همیشه اشتباه اول مقصر ادم نیست چون تجربه نداشتی.ولی دیگه حق نداری اشتباه دوم بکنی

مشتی هستی ملوان کشتی هستی