2777
2789
عنوان

چطوری جواب بدم که دیگه سوال نپرسن

97 بازدید | 9 پست

الان تاپیکی زدم راجع به بچه دوم،حالا جدا ازینکه خیلی ها میخوان یا نمیخوان بچه دوم داشته باشند،

چیزی که الان خیلی اذیتم میکنه حرف خانواده ها و بقیه اس،چرا دومی رو نیوردی،نمیخوای بیاری؟دیر میشه ها!چقددد تنبلی،جوونای الان چرا این جور ان؟دلتون نمیسوزه بچه تون تنهاااس؟

یه جواب قاطع و کوبنده بگید بگم ببندن مخصوصا خانواده شوهر😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای خدا به من برا بچه آوردن گیر میدن به شما برا نیاوردن بنداز تو زمین همسرت.بگو شوهرم بچه نمیخو ...

باورت میشه جلو شوهرم کسی حرف نمیزنه مخصوصا مادرشوهرم،خداروشکر از شوهرم میترسن 

باورت میشه جلو شوهرم کسی حرف نمیزنه مخصوصا مادرشوهرم،خداروشکر از شوهرم میترسن 

آخ دقیقا 🤣

برا منم کسی جرات نداره جلو همسرم چیزی بگه

تو خلوت به خودم تیکه میندازن

به مادرشوهرت اینا بگو به پسرتون بگید.اون بچه نمیخواد

خودتو راااحت کن😂

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap
آخ دقیقا 🤣 برا منم کسی جرات نداره جلو همسرم چیزی بگه تو خلوت به خودم تیکه میندازن به مادرشوهرت ا ...

حالا یبار سر اینکه مادرشوهرم داشت غر میزد چرا بچه شیر خودتو نمیخوره چناااان شوهرم نشوندش سرجاش دلم خنک شد

حالا یبار سر اینکه مادرشوهرم داشت غر میزد چرا بچه شیر خودتو نمیخوره چناااان شوهرم نشوندش سرجاش دلم خ ...

خوبه که شوهرت پشتته

خدا برای هم حفظتون کنه 💛

Bir gün tüm hayatın gelecek.Gözlerinin önünden geçer,Yani görülmeye değer bir şey yap