زندگی روی خوششو هنوز بهم نشون نداده ۷سااله منتظرم فشار زیادی رومه، دوستی هم ندارم ک حرف دلمو بهشون بزنم سبک بشم،اگ همه چیز زندگیتون جوره تروخدا ناشکری نکنید محتاج دعای تک تکتونم😔😔❤ شبهای بی فکر و دغدغه رو برای همه ارزومندم
انتظار تو فقط مااااااله منه........افسوس از انتظار ک نداشتنت سهمممممه منه😢😢😢😢😢😢😢
چرا امشب همه دلشون گرفته چرا این دو روز اینقدر گند بودن 😭
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
من تو زندگیم هیچ گونه مشکل مادی و معنوی ندارم ولی دوتا بچه بیش فعال دارم که هر چی رو که دارم و برام بی اهمیت کردن بخدا بریدم از دستشون دیوونم کردم بقران با گریه مینویسم خسته شدم دیگه
گفتند محبت کنید از محبت خارها گل میشوند مامحبت کردیم کسی گل نشد خودمون خار شدیم خدایا شکرت بابت تمام نعمت هایی که بهم دادی ❤