2821
2789
عنوان

حق طلاق

258 بازدید | 7 پست

بچ ها کمک میخام کی تجربه داره اگر زنی دوسال ترک منزل کرده باشه بدون دلیل بعد حکم ناشزه بدن بهش وشوهرش زن صیغه کنه ایا دادگاه طلاق زن اولو صادر میکنه با مهریه کامل یانه طلاق در هر صورت دست مرد هست و چون ت عسروحرج بوده بعد دوسال زن صیغه کرده خلاف نکنه

مهریه با وجود ناشزه شدن زوجه بهشون تعلق می گیره

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
مهریه با وجود ناشزه شدن زوجه بهشون تعلق می گیره

اون ک صد درصد گلم میخام اینو بدوونم زن صیغه کرده زن اول میتونه طلاقشو غیابی بگیره بخاطر اون صیغه برا دادگاه محکمه پسنده 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اون ک صد درصد گلم میخام اینو بدوونم زن صیغه کرده زن اول میتونه طلاقشو غیابی بگیره بخاطر اون صیغه برا ...

اگر شوهر مخالفت داشته باشه،بسیار بسیار دشوار میشه

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
اگر شوهر مخالفت داشته باشه،بسیار بسیار دشوار میشه

پس اگر بگه طلاقت نمیدم برا زن دشوارمیشه طلاق با وجود زن صیغه درسته اخه من شنیدم میکن چون صیغه کرده دادگاه طلاقو صادر میکنه  اخرش اینو میخام بدونم ک زن‌صیغه ربطی ب طلاق داره ک حقو برن ب زن اول یلخیر همین ممنون ازصبوریت لیلا جان

اون ک صد درصد گلم میخام اینو بدوونم زن صیغه کرده زن اول میتونه طلاقشو غیابی بگیره بخاطر اون صیغه برا ...

ووقتی ناشزه بشی مرد اجازه داره ازدواج مجدد بکنه حتی زن دایم بگیره نه فقط صیغه 

این صیغه یا ازدواج باعث نمیشه که دادگاه حق طلاق بده چون دلایلت کافی نبوده که ناشزه شدی نفقه هم بهت تعلق میگیره 

تنها کاری که برای طلاق میتونی بگیری اینه که بگی مهریه رو میبخشم طلاقم بده اونم فقط به شوهر بگی اونم رضایت بده که دادگاه رای صادر کنه 

پس اگر بگه طلاقت نمیدم برا زن دشوارمیشه طلاق با وجود زن صیغه درسته اخه من شنیدم میکن چون صیغه کرده د ...

اگر اون خانم منزل رو ترک نکرده بود و عدم تمکین نمیخورد،طلاق گرفتن ساده تر بود

ولی وقتی منزل رو ترک کرده باشن،قانونا آقا میتونن همسر دوم اختیار کنن و طلاق گرفتن برای زن اول بسیار دشوار میشه

ولی اگر آقا بدون این بهانه ها و با وجود همسر اولشون در منزل،صیغه کرده باشه،زن اول میتونه طلاق بگیره