2777
2789
عنوان

خانومای شاغل با درامد خوب بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 63 پست
نه عزیزم این باور اشتباهیه،هر انسانی نیاز داره درامد داشته باشه،ولی باید یاد بگیریم از اول چطور برخو ...

خیلی خانم شاغل متاهل رو با این اوضاع ها دیدم

من با تو در خیالم در جاده هایی که نرفته ایم قدم زدم😍🥰❤💕❣💋
وام بردار یه چیز با ارزش مث خونه یا ماشین بخر ،همه حقوقتو بده قسط یکی دو تومنم پس انداز کن بگو هیچی ...

میدونی میگم اون که تلاش نمیکنه برای درامد بیشتر. منم بخودم زجر بدم جمع کنم برای چی؟ ولی کلا موندم چی کنم

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایستی عملی و باسیاست متوجه اش کنی،اصلا نباید بزاری متوجه بشه چقدر حقوق میگیری😉

مگه دارید با دشمن زندگی میکنید که حتی درآمدتون هم نباید بدونه؟؟ 

من درآمدم خیلی از همسرم کمتره. ولی ایشون درآمد منو می‌دونن. تا الان هم هیچ وقت درآمد خودم رو تو زندگی نیاوردم. ولی همیشه صداقت داشتم و ایشون هم همینطور بودن.

اگه دوستش داری  واونم دوست داره مهم نیست همه چیزتون مشترک باشه خیلی هم خوبه پولت را خرج زندگی خودتون و مخارج شخصیت میکنی اونم فداد همه پولش را که به خونوادش نمیده خیلی تو زندگی خودش داره خرج میکنه دقت کن میبینی تازه شما سرکار میری بلاخره جای تشکر داره که اجازه بهت داده مشغول هستی ومثل یه خانه دار صدرصد نمیتونی به شوهر وبچت برسی در اخرهم  میخای پولت را چیکار کنی ..

تو هر جوری ام رفتار کنی اون مدل خودشو پیش میبره.تو درامد داشته باشی خیلی از وظایف اونو سبک کردی.و یه ...

من تجربه ۵ سال زندگی مشترک دارم عزیزم و به هیچ عنوان در این زمینه مشکلی نداشتم گلم🙂وظایف اش سنگین تر شده اتفاقا😉

میدونی میگم اون که تلاش نمیکنه برای درامد بیشتر. منم بخودم زجر بدم جمع کنم برای چی؟ ولی کلا موندم چی ...

بالاخره تا کی میخوای اینطوری زحمت بکشی و اون از زیر وظیفه ش شونه خالی کنه؟یکی دو سال اذیت میشی در عوض همسرت روش زندگیشو درست میکنه 

حتما تاپیک زنی که خرج نداره ارج نداره رو بخون کل زندگیت عوض میشه

زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊
میدونی میگم اون که تلاش نمیکنه برای درامد بیشتر. منم بخودم زجر بدم جمع کنم برای چی؟ ولی کلا موندم چی ...

عزیزم شرایط شما یکمی پیچیده است. 

از همین ماه کم کم شروع کن و دیگه هزینه ها رو تقبل نکن. همینطوری آروم پیش برو ببین چطور واکنش نشون میده.

اگه دوستش داری  واونم دوست داره مهم نیست همه چیزتون مشترک باشه خیلی هم خوبه پولت را خرج زندگی خ ...

نظر شما را قبول دارم ولی فقط وقتی ک همسرم زورش نیاد برای من خرج کنه. یوقت بخودش فشار بیاره. ی چیزی برام بخره دلم گرم بشه. مثلا ی طلایی. نه اینکه از خونه و ماشین و طلا تا پنیر . نمیدونم درک میکنی چی میگم

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
من تجربه ۵ سال زندگی مشترک دارم عزیزم و به هیچ عنوان در این زمینه مشکلی نداشتم گلم🙂وظایف اش سنگین ت ...

خیلی کم پیش میاد مثلا من پسر عموم و زنش جفتشون شاغلن ولی مشکل ندارن.ولی چند تا زوج دیگه میشناسم که شاغلن و مشکل براشون ایجاد شده چون درامداشون مشترک نیست.شما زندگی خودتو نباید برای همه تجویز کنی ک

من با تو در خیالم در جاده هایی که نرفته ایم قدم زدم😍🥰❤💕❣💋
نه عزیزم دشمن چرا؟میزان درامد هر کس یه موضوع شخصی هست

موضوعی نیست که آدم بخواد از همسرش پنهان کنه. ایشون هم درآمدشون رو از شما مخفی میکنن؟

نمی‌دونم من هیچ وقت چیزی رو از همسرم پنهان نکردم. شاید برای همین عجیبه برام.

بالاخره تا کی میخوای اینطوری زحمت بکشی و اون از زیر وظیفه ش شونه خالی کنه؟یکی دو سال اذیت میشی در عو ...

منم همینو میگم دیگه ایشون فقط خرج معمولو میکنه.