2777
2789
عنوان

خانومای شاغل با درامد خوب بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 63 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مخفی کلمه جالبی نیست فکر میکنم،حریم شخصی هست🌺

عزیز کامل ک نمیشه نگفت. حدود  درامد معلومه. 

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
نظر شما را قبول دارم ولی فقط وقتی ک همسرم زورش نیاد برای من خرج کنه. یوقت بخودش فشار بیاره. ی چیزی ب ...

درسته اما دستش تنگه وگرنه دلش میخاد از قدیم گفتند کسی که  واقعامادرش را دوست داره وبرا ش همه کاری میکنه صددرصد این مرام را برا زن خودش هم اجرا میکنه 

خیلی کم پیش میاد مثلا من پسر عموم و زنش جفتشون شاغلن ولی مشکل ندارن.ولی چند تا زوج دیگه میشناسم که ش ...

تجویزی نبوده،ایشون نظر خواستن از خانوم های متاهل و شاغل!منم گفتم روش من این بوده و جواب داده،دوست داشتن میتونن تست کنن

یواش یواش شونه خالی کن از کارایی که تا حالا به عهده گرفتی،نرم نرم پیش برو

من مثلا  پیتزا میخوام. چی کنم؟ وقتی خودشو میزنه ب کوچه علی چپ. لباس ک ب کنار. همه چی همینطور میشه ک خودم میخرم. چطور باید بندازم گردنش؟

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
من مثلا  پیتزا میخوام. چی کنم؟ وقتی خودشو میزنه ب کوچه علی چپ. لباس ک ب کنار. همه چی همینطور می ...

هر ادمی بالاخره یسری تله ذهنی داره،یه قلقی داره،سعی کن اون قلق دستت بیاد،ببین خواسته تو چجور مطرح کنی تو سیستم ذهن ایشون درست بیان میشه،انقدر خودتون دست به جیب شدین که کاملا عادت کرده به این حالت!

کاش شما یه تاپیک بزنید یا توضیح بدید که چطوری مدیریت صحیح رو اعمال میکنید. چون خیلی کلمه جامعی رو ب ...

ببین عزیزم خیلی خلاصه خدمتت بگم اگر همسر ما یا هر فردی با ما رفتاری رو داره که از نظرمون پسندیده نیست،باید علتش رو در خودمون جستجو کنیم،کجاها چه تصمیماتی رو گرفتیم حالا با اطلاعات ناکافی یا ناقص که منجر به این موضوع شده،مثلا ممکنه همسر یا اون فرد الگوی درستی نداشته در زندگی یا اموزش ندیده یا به هر دلیلی،پیامدش ما رو داره ازار میده،پس باید تجدید نظر کنیم در رویه مون،این آغاز به راه تصمیم گرفتن در جهت مدیریت هست

کاش شما یه تاپیک بزنید یا توضیح بدید که چطوری مدیریت صحیح رو اعمال میکنید. چون خیلی کلمه جامعی رو ب ...

والا وقتم کمه،عادتم ندارم به تاپیک زدن خیلی😅ولی وقتی میبینم یه هم جنس ام داره اذیت میشه واکنش نشون میدم معمولا😅

دائما خودم رو اپدیت نگه میدارم،دائما کتاب میخونم در جهت بهبود شناخت خودم و شناخت همسرم،و سعی میکنم اشتباهاتم رو کم کنم،منطقی باشم و درست و به موقع واکنش نشون بدم،این میشه مدیریت صحیح🌺البته خیلی خلاصه😅