2777
2789
عنوان

خانومای شاغل با درامد خوب بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 942 بازدید | 63 پست
من ۵ تومن بیشتر از همسرم میگیرم 

من کلا پنج تومن نمیگیرم خخخخ.   همش رو هم رو قسط میدم . مشکلی هم ندارم . الحمدالله . من و شوهرم نداریم . اصلا به این فکر نمیکنم کی خرج می‌کنه کی خرج نمیکنه ......

من اصلا پولو نشون همسرم نمیدادم . برای خودم طلا میخریدم خبر نداشت . البته مداوم سر کار نمیرفتم . و اینکه در امد همسرم بیشتر از منه .حتی کادویی ک براش میگرفتم از خرجی خونه برمیداشتم 😄

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منو داری میگی  منم زور داره برام

امشب باز خودشو زد ب کوچه علی چپ. منم دیگه حرصم در اومد گفتم اقا بالاسر نباش فقط. عصبی شد. یک ماه قهر میکنه احتمالا. میگه جلو زبونت را نمیگیری

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
لزوما اینجوری نیست،هرجور از اول بگیری همونجور پیش میره

کلا خوب نیست زن درامد داشته باشه چون مرد خودشو میکشه کنار

من با تو در خیالم در جاده هایی که نرفته ایم قدم زدم😍🥰❤💕❣💋

وام بردار یه چیز با ارزش مث خونه یا ماشین بخر ،همه حقوقتو بده قسط یکی دو تومنم پس انداز کن بگو هیچی ندارم عزیزم از این به بعد باید مث یه مرد جنتلمن خرج خانومتو بدی

زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊

نه اصلا.همشو خرج خودم میکنم .اگه بریم بازاز باهم باشیم اون خرج میکنه نه من

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
کلا خوب نیست زن درامد داشته باشه چون مرد خودشو میکشه کنار

نه عزیزم این باور اشتباهیه،هر انسانی نیاز داره درامد داشته باشه،ولی باید یاد بگیریم از اول چطور برخورد کنیم تو زندگی مشترک

ببین من خریداری عمده با همسرم هست  غذای بیرونم گردنش انداختم  خرجای خودمم می‌خوام بده نم ...

اونقدر لفت میده تا مثلا از بیرون غذا بگیره یا بریم ، خودم میگیرم

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

استارتر بنظرمن یه خرید بزرگ واسه خودت درنظربگیر.مثلا طلا یا سکه. به شوهرت بگو میخوام پس انداز کنم واسه اینده م. بعد هرماه مقداری از پول رو بذار کنار. چیزی هم نخر. به شوهرت مثلا بگو عزیزم لطفا سرراهت فلان و فلان چیز بخر بیار

زخم هایت را پنهان کن!اینجا مردم خیلی با نمک شده اند...!
امشب باز خودشو زد ب کوچه علی چپ. منم دیگه حرصم در اومد گفتم اقا بالاسر نباش فقط. عصبی شد. یک ماه قهر ...

دیگه زیادی لوسش کردی☹️من خانه دارم همسرم روزی۲۰۰میاره خونه من جم میکنم برای بدهیا و خریدامون،وقتی یکم از اون پول میخواد چپی چپی نگاش میکنم😒بیخیال میشه😁

زندگیم روز به روز داره بهتر و شاد تر میشه😍خوشبختی و خوشحالی من ابدیه😊
نه عزیزم این باور اشتباهیه،هر انسانی نیاز داره درامد داشته باشه،ولی باید یاد بگیریم از اول چطور برخو ...

از اول گفتم و بارها تو زندگی. منتهی پر رو هست 

استارتر بنظرمن یه خرید بزرگ واسه خودت درنظربگیر.مثلا طلا یا سکه. به شوهرت بگو میخوام پس انداز کنم وا ...

نمیخره. 

منم بشینم منتظر اقا بشم برای ی چی  دویست سیصد تومنی یا حتی ی پنیر؟

نه عزیزم این باور اشتباهیه،هر انسانی نیاز داره درامد داشته باشه،ولی باید یاد بگیریم از اول چطور برخو ...

تو هر جوری ام رفتار کنی اون مدل خودشو پیش میبره.تو درامد داشته باشی خیلی از وظایف اونو سبک کردی.و یه جورایی دست بگیرش شدی.تو طبق تجربیات صحبت کن نه طرز فکر

من با تو در خیالم در جاده هایی که نرفته ایم قدم زدم😍🥰❤💕❣💋