2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیشناسم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
کد رهگیری دارع؟ کامنتاشو ببین

الان منم یه پبجی رو دارم و هم تو اینستا هم تلگرام هم هست وسایل بهداشتی ارایشی دارع کد رهگیری هم داره یعنی معتبره

فقط خداست که حواسش بهمون هست🥲🥺🤌
الان منم یه پبجی رو دارم و هم تو اینستا هم تلگرام هم هست وسایل بهداشتی ارایشی دارع کد رهگیری هم داره ...

کد رهگیری رو میدی سایت که بیینی رسیده به دست طرف یا نه

مثلا یه پیجی میبینی فالووراش زیاده کد رهگیری کم خب این از خودش گذاشته

ولی کلا اولین حالت اعتبار سنجی کد رهگیریه

کد رهگیری رو میدی سایت که بیینی رسیده به دست طرف یا نهمثلا یه پیجی میبینی فالووراش زیاده کد رهگیری ک ...

ممنون گلم برم پس ببینم 

بزن تو سایت ادارع پست میاره دیگه

فقط خداست که حواسش بهمون هست🥲🥺🤌
چه خوشگلن لباساشاگه کامنت هاش بازه و هر روز استوری میذاره اوکیه نماد اعتمادش هم تا ۱۴۰۵ هست بنظر معت ...

مرسی

فقط چون مغازه حضوری نداشتن شک کردم

فقط انلاین دارن

پایین سایت زدهنماد اعتماد معتبره.بالای صفحه ت هم کنار ادرسش باید یه تیک سبز باشه

میری تاپیکا قبلم

ببین لباسی که گرفتم رنگ طوسیش قشنگه؟

دیروز سفارش دادم

از الی پوش هم امروز یه ۲ شومیز گرفتم