2777
2789

بنظرتون درسته که مردی همه خرجای زنش از دارو و لباس و حتی خرید روزمره را میندازه گردن خودش؟

البته درامد همسرم از من کمتره. ولی خرج خانوادش پیش بیاد میکنه راحت. ولی  دیگه اصلا بروی خودش نیاره یا خودشو بکشه کنار از خرج و همه خریدای اینترنتی . ... من اونا را بدم زور داره

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

وقتی یک مرد فکر میکنه باید زن از او تمکین بکنه ‌‌‌‌‌پس باید خرج زندگی را هم بده  

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرم این ک خودشو بزنه کوچه علی چپ واقعا ضایعس

من خودم  خرج میکنم برا خودم و حتی خونه 

ولی وقتی با همسرم برم خرید اون حساب میکنه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

ب نظر من خیلی بده.من شاغلم ولی هیچوقت بعد ازدواج سرکار نمیرم.چون مرد پرو میشه و بقیه پولاشو معلوم نیست کجا میبره خرج میکنه!شلوارشم ممکنه دوتا بشه😂اصلا کار درستی نیست

من با تو در خیالم در جاده هایی که نرفته ایم قدم زدم😍🥰❤💕❣💋
بنظرم حساب بانکیتون مشترک باشه😃

هیچ چی زندگی مون مشترک نیست. هیچ چی

ب نظرم این ک خودشو بزنه کوچه علی چپ واقعا ضایعس من خودم  خرج میکنم برا خودم و حتی خونه  ...

همین دیگه.

با من نمیاد ک حساب نکنه.خرید اینترنتی هم کلا با منه