مژده_نظری مدیر استارتر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 1703 عنوان برا بیرون چ کیفی استفاده میکنید 105 بازدید | 14 پست من کیف بزرگ دوس دارم و از سنگینی ش بدم میاد کیف کوچیک هم هیچی توش جا نمیشه ولی سبکه خوبه کیف های شل هم به سختی توش وسیله مو پیدا میکنم کلا با کیف خوددرگیری دارم امروز | 04:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12447 کوله مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
کافرمؤمن عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 3130 هرچی به تیپم بیادنندازم راحت ترم فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨
رزیتا_رادمهر عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 4241 من فقط کیف پاسپورتی 😍 عاشقشمهمه رنگ هاشو هم دارم .بیرونم میرم یه گوشی و کارت هام توشهکیف های بزرگمو چندساله اصلا استفاده نکردمشوهرم دیشب میگفت اینارو بده به یکیخودتو خلاص کن😁😁😁😁😁 💕💕
lumora عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 2318 بستگی به استایلم دارهولی وسیله زیاد دارم اکثر کیفام بزرگ و شلهاز اونایی بگیر که داخلش جیب و زیپ زیاد دارهیا خودت تو کیف کوچیک وسایلتو دسته بندی کن
مژده_نظری مدیر استارتر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 1703 من فقط کیف پاسپورتی 😍 عاشقشمهمه رنگ هاشو هم دارم .بیرونم میرم یه گوشی و کارت هام توشهکیف های بزرگمو ... پاسپورتی خیلی کوچیکه اخه
مژده_نظری مدیر استارتر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 1703 بستگی به استایلم دارهولی وسیله زیاد دارم اکثر کیفام بزرگ و شلهاز اونایی بگیر که داخلش جیب و زیپ زیاد ... وسایلام تو کیف کوچیک جا نمیشه کلا
رزیتا_رادمهر عضویت: 1400/08/08 تعداد پست: 4241 پاسپورتی خیلی کوچیکه اخه آره دیگهحتی سوئیچ ماشین توش جا نمیشه برامن😁فقط گوشیم و سه تا کارت هامولی چه کنم از کیف بزرگ متنفرم😁😁😁 💕💕
مژده_نظری مدیر استارتر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 1703 آره دیگهحتی سوئیچ ماشین توش جا نمیشه برامن😁فقط گوشیم و سه تا کارت هامولی چه کنم از کیف بزرگ متنفرم� ... اوف خفه میشم اینجوری . بعد جا نمیذاری ؟ من هر دفعه کیف کوچیک میگیرم جیب شلوارم پر میشه
مژده_نظری مدیر استارتر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 1703 هرچی به تیپم بیادنندازم راحت ترم وای یعنی ممکن هم هست دست خالی بری چ عالی
آوینا_خانی عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 2789 اصلا برا بیرون کیف استفاده نمیکنم ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال توبودن چه عالمی دارد حُسین🫀
lumora عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 2318 وسایلام تو کیف کوچیک جا نمیشه کلا مثلا چی داری؟ من مثلا یه جامدادی دارمیه کیف بهداشتی دارم، نوار و دستمال کاغذی و الکل و عطر و اینا توشهی کوچولو هم برای ارایشی های که همراهمهکارت و کلید و اینام که مشخصهدفتر و تبلتم که گم نمیشهریز میزه هارم میذاری تو ی کیف کوچولو
رز1376 عضویت: 1404/09/15 تعداد پست: 99 من همیشه کیف کوچک برمیداشتم خوبه سبکه ولی چیزی توش جانمیشهامسال که باز یکم کیف بزرگ مد شد کیف شل گرفتم وسیله همه چی توش جامیشه ولی سریع گردن درد میگیرم😟
مژده_نظری مدیر استارتر عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 1703 مثلا چی داری؟ من مثلا یه جامدادی دارمیه کیف بهداشتی دارم، نوار و دستمال کاغذی و الکل و عطر و اینا تو ... این الان یک کوله میطلبه برا من باز کمتره