جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من اعتقاد ندارما ولی مامانم میگه خانوم باردار که حواسش نیست نمک بریزی سرش اگه دیت زد به موهاش دختره اگه دست زد به چونش پسره😂😂خدایی نمیدونم چه ربطی داره ولی برای هرکس انجام دادیم درست بوده🤣🤣
در انتظار فردا شب را سحر کن🎵 با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶. سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼 بشکن در قفس را از تن رها شو🎸 درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻. از خود دمی برون آ محو خدا شو🌬️🌨️🌝
ولی جدول چینی بود یادم نیس اسمشو من اونو از گوگل انجام دادم مال من درست بود
صدامو داری؟؟؟؟ متولد ۷۸😎وزن:۶۳ 👰قد:۱۷۰ کراش دوران بچگیم تا الان :رضا گلزار👫 ی پسر دارم شاه نداره از خوشگلی ماه نداره😐😂 درحال کنکور دادن بودم ک منو شوهر دادن😷 ی بار عاشق شدم تو دوران ما گوشی نبود نامه میدادیم هعیییی خدا یادش میوفتم قلبم تیر میکشههه فقط شعری که تو نامه اش بود هروز یادمه 💔 گفتم غم تو دارم گفتا غمت سراید گفتم که ماه من شو گفتا اگر براید۔۔۔۔۔💔 اون عاشقم نبود دقیقا برعکس من😀 خلاصه۔۔۔۔
در انتظار فردا شب را سحر کن🎵 با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶. سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼 بشکن در قفس را از تن رها شو🎸 درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻. از خود دمی برون آ محو خدا شو🌬️🌨️🌝
ی چیزززززززی هم ک خیلی درسته و از سال های دیرین بوده اینه که ی جای کله گوسفندو اسمشو نمیدونم میندازن اگ مو داشت دختره اگ نداشت پسره اون خیلی درسته
البته من نمیدونم چ جوریه روشش 😂😂😂
صدامو داری؟؟؟؟ متولد ۷۸😎وزن:۶۳ 👰قد:۱۷۰ کراش دوران بچگیم تا الان :رضا گلزار👫 ی پسر دارم شاه نداره از خوشگلی ماه نداره😐😂 درحال کنکور دادن بودم ک منو شوهر دادن😷 ی بار عاشق شدم تو دوران ما گوشی نبود نامه میدادیم هعیییی خدا یادش میوفتم قلبم تیر میکشههه فقط شعری که تو نامه اش بود هروز یادمه 💔 گفتم غم تو دارم گفتا غمت سراید گفتم که ماه من شو گفتا اگر براید۔۔۔۔۔💔 اون عاشقم نبود دقیقا برعکس من😀 خلاصه۔۔۔۔
ی چیزززززززی هم ک خیلی درسته و از سال های دیرین بوده اینه که ی جای کله گوسفندو اسمشو نمیدونم میندازن ...
آرههههه اینم شنیدم🤣🤣
عزیزم ازاین کلم بنفشا بگیر .نصفش کن .کوچک بگیر که حیف میل نشه .یه نصفشو خوردن کن .بریز تو آب بجوشه تا جایی که تغییر رنگ بده قشنگ پخته باشن کلمها. به رنگ همون بنفش سیر اینا درمیاد .بعد نصف ادرار نصف ازاون جوشانده بریز تو لیوان یبارمصرف بعد چند دقه اگر رنگ بنفش شد تیره شده دختره اگر قرمز رو به سرخی صورتی اینا شد پسره .شک نکن توش..الان برو انجام بده نتیجه رو بگو .حالا من داستان خودمو بعد میگم بهت