2777
2789
عنوان

بدترین سایتی ک دیدم

3918 بازدید | 103 پست

سلام. 

نمیدونم این نی نی سایت چ سایتیه ک ادم جرعت نداره یه سوال توش بپرسه فوری تایپک رو تعطیل میکنن. اینقدر ینی فرهنگ کشور ومردم پایینه ک جنبه دوتاسوال نداشتع باشن؟! 

واقعا درتعجبم... 

اگر ادم اینجاها سوالاش رو نپرسه پس کجا بپرسه؟ واقعا واس این فرهنگ واین طرز فکری ک تو کشورمه متاسفم. 

2بار سوال مطرح کردم... 

یکی اینکه خانومی ک توی ارضا شدن در رابطه جنسی دچار مشکله باید چیکارکنه. 

ملت ریختن سرمن ک تو مردی. 

واقعا متاسفم.... 

یه بارم سوال کردم خودارضایی چاق میکنه یا لاغر یا کلا ربطی ب چاقی ولاغری نداره. 

ک باز مردم جای اینکه بیان جواب سوال منو بدن نشستن به اینکه گناهه فلانه بیسانه. 

شمایی ک میای سخنرانی میکنی اصلا میدونی من این کارو انجام میدم یانه؟ک میگی انجام نده اله بله!!! 

تامن اومدم ثابت کنم فقط کنجکاوم تو این مورد ومیخوام بدونم خودارضایی باعث چاقی میشه یالاغری یا ایکنه کلا تاثیری روی چاقی ولاغری نداره، دیدم گپ من تعطیل شده!!!! 

ینی تواین 80 واندی میلیون جمعیت فقط من این سوالو پرسیدم وهمه پاکن ومن ناپاک؟

متاسفم متاسفم وااااااقعا متاسفم. 

واس هم چین مملکت وکشور فرهنگ پایینی

هزاران هزار زن هستن ک ممکنه تورابطه جنسی ارضا نشن. من ب عنوان زن واس حل مشکلم ی بار گپ زدم ومتهم شدم ب مرد بودن. 

هزار هزار جوان هستن ک چ متاهل چ مجرد خود ارضایی میکنن. 

ومن فقط کنجکاو شدم بدونم چاق میکنه یا لاغر یا کلا ربطی به چاقی ولاغری نداره؟

امون نمیدن ادم ب جواب برسه فوری حذف میکنن. 

مریضین مگه؟! 

بفرمایید برید پیش متخصص اینکار تو سایت عمومی جلو کلی مرد و بچه جای این حرفا نیست

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اون جایی ک سطح فرهنگ ما خیلیییی پایینه نمی تونم این جمله رو نگمممم

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

این سایت ماله خانوماست مرد و بچه چه غلطی میکنن اینجا؟

دیگه میان میبیننی که نصف سایت بچه دبیرستانیه

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
اینا اخه از این کارا نمیکنن،اگر هم شوهر کنن جدا ازش میخوابن،جدی میگما چند تا تاپیک بود استارترش پرسی ...

وا مگه میشه نکنی😂

گزینه اول به پزشک مراجعه کن 

گزینه دومم با نظر بقیه موافقم چیزی که قرار نیست انجام بدی یا دخلی تو زندگیت نداره چرا باید برات مهم باشه کنجکاوی کنی

بعدشم این یه سایت عمومی کلی بچه ها و مرد و پسر و جوون داره والا هرچی به مغزتون رسید نمیشه اینجا بیان کرد 

به خدا❤ ایمان دارم " حتی اگر سکوت کرده باشد....