2777
2789
عنوان

کل دیشب نخوابیدم یه راه بگید بهم ساعت خوابم مرتب بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 19 پست
خوش ب سعادتتون من با این حال باید برم سر کار البته ساعت دوازده خیلی خوابم میومد اومدم ببینم اینجا چی ...

پیش میاد یادمه ۱۰ شب پشت سر هم شبا خواب نمیرفتم صبح از ساعت ۶ تا ۱۲ میخوابیدم چند شب اخر حتی الپرالازوم خوردم اما بی فایده شوهرم برداشت بردم دکتر گفت با وجود قرص خواب نمیره شبا چشمت روز بد نبینه دکتره یه قص قوی خواب اور داد میرفتم تو عالم هپروت حس میگردم وسایل خونه حتی پشتی باهام حرف میزدن کلا توهم زدم اون شب ففرداش شوهرم قرصارو ریخت دور گفت نخواستیم 😐

💖الهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنفس ۴۷۸ برای خوابیدن خوبه، من که هروقت خوابم نمیبره، ۱۰_ ۲۰ بار انجام میدم، یه ربع بعدش خوابم میبره...

۴ ثانیه دم با بینی

۷ ثانیه نگه داشتن نفس

۸ ثانیه بازدم با دهان

#موقت: یه سوئدی همسر ایرانیش که اسمش سمیه هست رو به قتل رسوند و جسدش رو داخل فرش ایرانی پیچید و به دریا انداخت قبل از این قتل هم سمیه سه بار از همسرش شکایت کرده ولی قبل از رسیدن به دادگاه، شکایت هاشو پس گرفته... حالا فکر میکنید این مرد قاتل اعدام میشه؟ خیر! حداکثر مجازات اونجا حبس ابده... بله همونطور که می‌بینید قوانین ایران خیلی زنه ولی تو قوانین کشور های غربی از خانوما خیلی خوب حمایت میشه😏 # فرزندان خود را زیاد ببوسید زیرا برای شما در هر بوسیدن درجه ای است.(پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم) * امام صادق علیه السلام فرمود: کسی که فرزندش راببوسد، خداوند عزوجل برای او ثواب مینویسد و کسی که او(فرزندش) را شاد کند، خداوند در روز قیامت او را شاد خواهد کرد و کسی که قرآن به فرزندش بیاموزد، پدر و مادرش دعوت میشوند و دو حله(لباس نو و فاخر) بر آنان پوشیده میشود که از نور آنها، چهره های بهشتیان نورانی میگردد. * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم فرمود: لعنت خدا بر کسی که حیوان ها را مُثله نماید. (مثله کردن در کل یعنی بریدن و جداکردن اعضای بدن ... درمورد حیوانات مثلا کندن پای مورچه و بال مگس، یا بریدن گوش و دم چهارپایان) * در حدیثی مشابه از حضرت علی علیه السلام نقل شده است که: از پیامبر شنیدم که می فرمود مبادا موجود زنده ای را مُثله کنید، اگرچه سگ هار باشد * پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود: هر حیوانی - پرنده یا غیر پرنده - که به ناحق کشته شود در روز قیامت از قاتل خود شکایت خواهد کرد *
پیش میاد یادمه ۱۰ شب پشت سر هم شبا خواب نمیرفتم صبح از ساعت ۶ تا ۱۲ میخوابیدم چند شب اخر حتی الپرالا ...

هیچ چیزی اندازه بی خوابی ب بدن اسیب نمیزنه،اقاتون کار خوبی کرده ک نزاشته ب قرص عادت کنی 

ساکن‌:پائـیز🔮  ڪوچہ:مهــر🍁  پلاڪـ5ــ📬