2777
2789
عنوان

چجوری خبر مرگ داییم رو بدم؟

1799 بازدید | 83 پست

سلام شبتون بخیر

دایی من بخاطر کرونا چند روز پیش فوت کرد. داییم ادم فوق العاده مهربونو عزیزی بود برامون و ما از مرگش واقعا تو شوک و عذابیم.

از طرفی پدر من وابستگی زیادی به داییم داشت چون داییم دوست و رفیقش بود. چند روز قبل فوت داییم پدرمم بخاطر مشکل قلبی بیمارستان بستری شد برای همین وقتی داییم مرد نتونستیم بهش بگیم.

حالا بابام برگشته خونه و هی از مامانم سراغ داییمو میگیره و حالشو می‌پرسه. مامانم بهش گفته اکسیژنش خیلی پایینه و حالش خوب نیست ولی همینم که گفت بابام خیلی بهم ریخت. دائم میگه نه بحرانو طی کرده شاید درمانش طول بکشه ولی خوب میشه بالاخره.

مامانم میگه من نمیتونم بهش بگم چون زود گریم میگیره و بابات یهو میفهمه و شوکه میشه. 

حالا قراره من فردا برم بهش بگم و دارم از اضطراب میمیرم‌.

چجوری جمله بندی کنم چجوری شروع کنم به گفتنش که بابام شوکه نشه و حالش بد نشه نگران قلبشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه موقعیت سختی    نمیدونم چی بگم      روحت داییت شاپ خدا پدرتو هم حفظ کنه  

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

دایی منم بخاطر کرونا رفت

فعلا نگو یا حداقل قبلش با دکتر هماهنگ کن

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

چقدر سخت

بنظرم الان نگو 

تهرانی هایی که جدیدا لباس مجلسی خرید میشه راهنمایم کنید؟لباس مجلسی برای فامیل درجه یک میخوام سنگدوزی و بروز باشه قیمتشم تا ۱۳ ،۱۴ تومن،کجا پیشنهاد میدید؟شانزلیزه،مفتح،پاساژ عقیق (ونک شنیدم خیلی گرونه)

فکرمیکنم بگید بهتره بعدا میگه چرا نگفتید برم سرخاکش 

بگو دکترا گفتن امیدی بهش نیست بعد دیگه هی بگو میدونم دوستت بود ولی کروناعه ممکنه برنگردههه ادامه بدهههههه و اخرشم بگو امروز صبح فوت کرده