2777
2789
عنوان

خانمای ترک زبان

130 بازدید | 11 پست

سلام خانما. 

کسایی که ترک هستن یا هر زبان دوم دیگه ای 

بچه هاتون زبانتون رو چجوری یاد گرفتن؟ چکار کردید؟ از کی باهاشون صحبت کردید؟ بچه قاطی نکرده؟ 

اول زبان مادری بعد زبان دوم، ما ترکیم با بچه ها ترکی حرف زدیم ، خودشون از کارتونوها و بچه های فارس زبان قشنگ فارسی رو یادگرفتن

من از سال ۸۸ عضوم فقط کاربری قبلیم رمزش رو گم کردم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما کاری به کارش نداریم.خودمون باهم صحبت میکنیم یا با پدرومادرمون و یا تو جمع همزبانها که تورکی صحبت میکنیم دیده یاد گرفته.کاملا متوجه میشه ولی حرف نمیزنه.فارسی جواب میده

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
دختره من سه سالشه هم ترکی بلده هم فارسی

خب چقد در معرض فارسی بوده و چقد در معرض ترکی؟ کیا فارسی باهاش حرف زدن کیا ترکی؟ از همون اول هر دو زبانو باهاش صحبت کردید؟ 

خب چقد در معرض فارسی بوده و چقد در معرض ترکی؟ کیا فارسی باهاش حرف زدن کیا ترکی؟ از همون اول هر دو زب ...

خودمون ترکی باهاش حرف میزنیم ولی فارسیو از کارتون و گوشی یاد گرفته وقتی کسی باهاش فارسی حرف میزنه متوجه میشه

دخملم دنیایه منه❤❤
خودمون ترکی باهاش حرف میزنیم ولی فارسیو از کارتون و گوشی یاد گرفته وقتی کسی باهاش فارسی حرف میزنه مت ...

فقط متوجه میشه؟ یا میتونه جواب هم بده؟ 

یعنی میگید فقط با تلویزیون زبان فارسی رو یاد گرفته؟ 

فقط متوجه میشه؟ یا میتونه جواب هم بده؟  یعنی میگید فقط با تلویزیون زبان فارسی رو یاد گرفته؟&nb ...

اره خودشم میتونه حرف بزنه ما تو خونه ترکی حرف میزنیم ولی بعضی موقها میبینم دخترم فارسی حرف میزنه

دخملم دنیایه منه❤❤