2777
2789
عنوان

معلم با خط کش فلزی زده تو سر بچه‌ام

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اگر ادیتش کرد برو حراست اموزش پرورش معلم رو سریع اخاج میکنن یا تهدید کن میرم حراست اگر بچم ادیت ب ...

پسرم خیلی نجیب و آرومه همین دفعه هم از روی درد و دل اومد بهم گفت میترسم باهاش بدرفتاری کنه بچه هم بهم چیزی نگه🥺

من درسم خوب بود اصلا هم بچه شلوغی نبودم ولی بچه کلاس اول انیشتن نیست که همه چی یاد داشته باشه  از همون ابتدایی ولی کلاس اول معلمی داشتیم که با خط کش یا ماژیک میزد بچه هارو یک دفه ام به خاطر کار یکی از بچه ها کل کلاس رو با خط کش فلزی زد 

نمیدونم بقیه بچه ها الان چطورین ولی من بعد اون دیگ هیچ وقت نتونستم مشکلات و سوالاتم رو واضح تو کلاس ها بیان کنم با این که رفتم دانشگاه بازم حس میکردم یهو استاده پا میشه ی چیزی پرت میکنه سمتم 

هیچ وقت نمیبخشمش به خاطر این کار 

خبری نیست. 

پسرم خیلی نجیب و آرومه همین دفعه هم از روی درد و دل اومد بهم گفت میترسم باهاش بدرفتاری کنه بچه هم به ...

نه بهش بگو هرچیزی شد بهم بگو بعد به مدیر بگو دوباره اتفاق بیوفته میرم حراست

شوهرت بایدمیرف باخود معلم خط نشون میکشید

رفت پیش مدیر ولی درست میگی بهتر بود میرفت خود معلمه را توجیح میکرد درست رفتار کنه الان معلمه فکر میکنه زیرآبش خورده شده بیشتر با پسرم لج میکنه

من درسم خوب بود اصلا هم بچه شلوغی نبودم ولی بچه کلاس اول انیشتن نیست که همه چی یاد داشته باشه از هم ...

اصلا من موندم این زن چطور اینقدر بی‌پروا بچه‌ها را میزن من تا حالا بچه‌ی خودمو نزدم از خدا میترسم بعد این چطور اینقدر نترس با خطکش فلزی زده تو سر بچه نگفته با خودش تو سر بچه بزنم یه موقع چیزیش بشه 

اصلا من موندم این زن چطور اینقدر بی‌پروا بچه‌ها را میزن من تا حالا بچه‌ی خودمو نزدم از خدا میترسم بع ...

دیگه بعضیا بی وجدان و بی وجود آن یکی نیست بگه تو که ظرفیتش نداشتی چرا اومدی معلمی 

به نظرم برین آموزش پرورش و نمیرین کلاس بچه آتون رو عوض کنین حداقل با این معلم ها نزارین بزرگ بشه پس فردا براش مشکلات بزرگتری به وجود میاد سیستم آموزشی ایران همینطور بد و افتضاح هست و کنترل گر دیگه با این کارا حق انتخاب و حق بیان حرفش رو سرکوب میکنن دوران من باز یک ذره رواج داشت بچه هارو میزدن ولی الان این جرمه که بچه رو بزنن یا از گل نازک‌تر بهش بگن 

خبری نیست. 

آخه دستم زیر ساطورشه میترسم با بچه‌ام لج کنه وگرنه شوهرم رفته به مدیر گفته باز من نگرانم معلمه شروع ...

اون موقع ها اره بدتر اذیت میکردن لج میکردن اما الان جرئت ندارن دیگه فوقش مدرسشو عوض کن والا بیخود کرده دیگه زمان زدن تموم‌شده