2777
2789
عنوان

Iui کردم اماااا🙁🙁🙁🙁

904 بازدید | 62 پست

دوستان من پریودم چهار روزه عقب افتاده اصلا سابقه نداشته بیبی چکم اول منفی میشد بعد از یک ساعت هاله مینداخت الان حدودا یک رب بعد هاله میندازه مارک روژان ومدیکور

بنظرم اگر باردار باشم باید کاملا دوخط بشه دوس ندارم از بدم بازم منفی بشه ازطرفی ای یو ای کردم و تاریخشم ۱۰ابان بوده پس باید تاالان بیبی چکم مثبت میشد 😢نمیدونم چرا پریود نمیشم پریودای من دقیقهههه😢هیچ دارویی که باعث تاخیر بشه استفاده نمیکنم بار دوم هست ای یو ای میکنم دفعه قبل دقیقا موعدم پریود شدم نمیدونم چیکار کنم

نظرتون چیه؟همینطوری صبر کنم باز؟

بیبی چکی که بعد از چهارروز تاخیر هاله میندازه یعنی منفی خودم میدونم ولی میترسم کیست داشته باشم😭

همسرم دنياى من👫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باید تا دهم صبر کنی فکر کنم. ب دلم افتاده بارداری

عزیزم ی چیزیم هست که من تعیین جنسیت کردم هرکجا خوندم گفتن همون‌اول برای نوزاد پسر مثبت شده یا اینکه توهمین سایت گفتن هاله انداخته ولی ازمایششون منفی شده واسه همین زیاد امیدوار نیستم 🥺

همسرم دنياى من👫