2777
2789
عنوان

هدیه مادرشوهر

146 بازدید | 16 پست

مادرشوهرم یه مدته هر دفعه میریم دیدنشون یه سری لوازم آرایشی تاریخ انقضا گذشته بهم هدیه میده! این دفعه دیگه شد سه بار ! انگار وسایلشو داشته مرتب میکرده تاریخشون رو چک کرده به جای اینکه بندازه دور گفته بدم عروسم!!!

البته قبلا هم از این کارها میکرد من هیچی نمیگفتم به روی شوهرمم نمیاوردم. 

ولی واقعا باورم نمیشه یکی اینارو کنه! تا جایی که من دیدم مردم مادرشوهرشون میرن بیرون کادو لوازم ارایش میخرن! 

کلا خیلی اخلاقش بده .خسته شدم .

اصلا تو بچه داری کمک نمیکنه . اون موقع که ما بچه نداشتیم هر روز زنگ میزد میگفت بیاین اینجا . حالا که بچه دار شدیم فراریه از ما .. بعدم ما رو میبینه حاضر نیست بچه کوچکه رو بغل کنه دو دقیقه.

مادرشوهر منم هروقت کابینت و انباریش تمیز کنه هر چی ظرف که نمی‌خواد به زور میده به من   یعنی دیگه کابینتام جا نداره قشنگ باید یه آشپزخونه جدا درست کنم واسه ظرفهای این

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس همگانیه..

اره بابا البته بگیم نه مگه ول می‌کنه انقد میگه تا مجبور شی بیاری ول کنه یا مثلا بفهمه چیزی پرده فرش این چیزا می‌خوام بخرم می‌ره واسه صدسال پیش میاره میگه همینارو ببر بار آخر شوهرم بردم تو اتاق با صدای بلند جوری که بشنون گفتم خونه من سمساری نیست دفعه دیگه جور دیگه برخورد میکنم حالا یه مدت ول کرد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

اره بابا البته بگیم نه مگه ول می‌کنه انقد میگه تا مجبور شی بیاری ول کنه یا مثلا بفهمه چیزی پرده فرش ...

مادرشوهرم منم لباس های کهنه و لک داره بچه خواهرشوهرمو چند بار داد گفت اینو بشوری خوب میشی برای بچه ات. دیگه من چون رو بچه هام خیلی حساسم. همونجا گذاشتم اصلا برنداشتم. کلی هم ناراحت شد انگار بهش توهین شده! 

مادرشوهرم منم لباس های کهنه و لک داره بچه خواهرشوهرمو چند بار داد گفت اینو بشوری خوب میشی برای بچه ا ...

خب اون لوازم آرایشی ها رو هم همون جا بذار موقع رفتن برندار تا دفعه بعد از این کارا نکنه

اون وظیفه ای در قبال بچه شما نداره که نگه داره

بریز دور براچی نگه میداری

آخه بیشترش ظرفهای مامان بزرگ شوهرم که شوهرم خیلی دوسش داشت و فوت کرد بخاطر اینکه شوهرم دوستشون داره یادگاری نگه داشتم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مادرشوهرم منم لباس های کهنه و لک داره بچه خواهرشوهرمو چند بار داد گفت اینو بشوری خوب میشی برای بچه ا ...

کار خوبی کردی بذار ناراحت شع

1
5
10
15
20
25
30
35
40