2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

المنت داغ بشه خودب خود خاموش میشه دوباره روشن میشه 

سینی میذارم زیر شعله ها همه چربی میریزه رو اون

زندگی ام،انتخاب هایم،اشتباهاتم،درس هایم،هیچکدام به تو مربوط نیست!کاربرقدیمی م با کاربری جدید اومدم🙂

من برم سر درسم🤦

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦
بالایی برای گریل کردن هست و برشته کردن

میدونم 

وقتی روشن میکنم درسته ها پیچ و ول کنم خاموش میشه از اول خراب بود تا حالاهم تعمیر نکردم هنوز

محبت عاشقانش خوبه نه سیاستمندانه...
خرابه ماله منم از اول وقتی روشن میکنم بالایی فر خودش خاموش میشه 

مال منم همین جوریه

بردم درستش کردم فایده نداره

بنظرت بندازمش دیگه؟؟؟؟ 

در آیینه زنی می بینم....زیبا، سرسخت، مغرور و تنها،عجب قدرتی دارد چشمانش…..این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!
مال منم همین جوریه بردم درستش کردم فایده نداره بنظرت بندازمش دیگه؟؟؟؟ 

نه حیفه

من که از اول خراب بود استفاده نکردم تا حالا

از پایینی استفاده میکنم اونم سالی یه بار

الانم فر برقی خریدم از این کیک پز برقی ها همه چی رو توش درست میکنم

بازم به خودت بستگی داره

محبت عاشقانش خوبه نه سیاستمندانه...
نه حیفه من که از اول خراب بود استفاده نکردم تا حالا از پایینی استفاده میکنم اونم سالی یه بار الان ...

نه آبجی مال من تایمرش خرابه

در آیینه زنی می بینم....زیبا، سرسخت، مغرور و تنها،عجب قدرتی دارد چشمانش…..این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!