2777
2789
عنوان

بدحرف زدن شوهرم و پیام من +عکس

948 بازدید | 32 پست

شوهرم چند وقتیه باهام خوب حرف نمیزنه دلیلش هم نمیدونم..مثلا میخواد بزور از خانوادم چیزی بگیره چند روز پیش اینقدر بهم گفت باباتو بگو مبل بخره برامون تا بابام پول داد برا مبل بهم.حالا هم گیر داده فر و لباسشوییتو باید عوض کنن برامون..حالا عصری دخترم دوید پاش رفت تو سیم افتاد هیچیشم نشد گریه هم نکرد حتی.بعد شوهرم گفت شیمو درست کن گفتمش کدوم سیم گفت قبرباباتو درست کن.خیلی ناراحت شدم منم این پیامارو بهش دادم.

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

عزیزم 😞

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب گفتی

جوابتو نداد؟

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️

بعد از چندسال زندگی مشترک و یه بچه چرا انتظار داره بابات وسیله ها تو نو کنه؟!!رسمتونه؟ من نشنیدم تا حالا

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

چقدر مظلوم بازی در اوردی دوتا تهدید ‌کن بدونه دنیا دست کیه

چرا التماسش میکنی

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
من دوسش دارم اونم واقعا دوسم داره...ولی گاهی بددهنی میکنه

عزیزمممم چقد مهربون و با ادبییی چقد میتونی خوب صحبت کنی 

حالا من باشم تو پیامم ی سلیطه بازیی در میارم ک بیا و ببین😭😂

لطفاا اگه با نظرم مخالفی رد شو فقط حوصله بحث ندارم😐❤
چه پرتوقع و پررو تشریف دارن اقا احساتون!!!!!!

اره خیلی انتظار داره از خاحوادم دیشب بهش گفتم بابام دیگ برام عوض نمیکنه وسایلو گفت هیچ خیری ندارن برام.

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..

به شوهرت بگو عزیزم مرد این خونه تویی وقتی توان نداری وسایل خونتو عوض کنی برای چی زندگی تشکیل دادی ؟

برچه اساس تشخیص دادی پدر خانومت باید خرج زندگیو وسایل خونه تو بده!؟؟

منو باهزار امیدو جهاز داده دست تو ازش توقع خرجیم داری!؟دامادای خودتونم‌اینطوری از پدر مادرت توقع دارن؟

مردی هستی زندگیتو جمع کن 

حق نداری انتظارداشته باشی از کسی

اره خیلی انتظار داره از خاحوادم دیشب بهش گفتم بابام دیگ برام عوض نمیکنه وسایلو گفت هیچ خیری ندارن بر ...

بابات نباید بگیره هیچ وظیفه ای نداره

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

چقد اخلاقت خوبه شما کاش منم‌میتونستم‌مث شما باشم😊

ذکر یونسیه برا حاجت محال: لا اِلهَ اِلا اَنتَ سُبحانکَ اِنی کُنتُ مِنَ الظالِمین ❤ اَللّهُمَ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَّمَد وَ عَجِّل فَرَجَهُم