2777
2789

بله همه عمل کردن دیگه 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ده روزه بینیم رو عمل کردم دیروز اومدم چسب رو عوض کنم دیدم نوک بینیم خیلی گرد و بزرگه  خیلی غصه ...

ورم می‌خوابه خیالت راحت

امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود  
من سه شنبه نوبت عمل دارم.امروز آزمایشامو انجام دادم

به به قرار حسابی خوشگل تر بشی

امروز اومدم آب بخورم لیوان از دستم افتاد شکست مامانم اومد گفت فدای سرت اشکالی ندارع بعدا فهمیدم اون لیوان و عمم داده بود  
ده روزه بینیم رو عمل کردم دیروز اومدم چسب رو عوض کنم دیدم نوک بینیم خیلی گرد و بزرگه  خیلی غصه ...

اره تا یک ماه که همش ورمه تا چند ماه دیگه بهتر میشه تا یک سال هم عالی میشه.میشه ببینم.اخه منم دوروز دیگه عمل دارم کلی استرس دارم

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
به به قرار حسابی خوشکل تر بشی

مررسی عزیزم شما پیش کی عمل کردین مشکل تنفسی ندارین

لطفاآقایون سایت وارد تاپیک های من نشوندو ریپلای نکنن بااحترام 🙏.ممنونم که رعایت میکنید.
مرسی عزیزم شما پیش کی عمل کردین؟ مشکل تنفسی ندارین

پیش دکتر آرزو خوانساری نیا
نه خداروشکر هم از فرمش راضیم هم تنفسم عالی من بینی باریک دوس داشتم متد ایشون V

نوک بینیم گرد و زشته  بقیش خوبه و اینکه استخوان زیر چشمم ورم‌کرده  دکترم هم فعلا جواب نم ...

ارع ورم می‌خوابه نگران نباش