2777
2789
عنوان

samane58 هستم راجع به تاپیک پسرعمو .

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 66 پست
داستانش چی بود میشه لطفا خلاصش بگی

میگفت دو تا بچه کوچیک و مریض داره،از دست شوهرش و پدر شوهرش که مشکل روانی دارن فرار کرده رفته مسافرخونه،پول هم نداره،باباشم خیلی پولداره ولی بهش هیچ کمکی نمیکنه،پسر عموش هم خواستگار سابقش بوده که الان بهش پیام داده شوهرت و بچه هاتو ول کن من کمکت میکنم شاید به من فکر کردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چقدر شما خوب و بزرگ هستین 😍

اميدوارم دروغ باشه 

باعث میشه آدم بدبین بشه اما 

یه نفر به این بدبختی وجود نداره 

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو ده سال بعد به دنیا میاره ، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می کنه و اولین بچش رو سال بعدش به دنیا میاره، یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل میشه ولی پنج سال بعدش کار می کنه یکی بیست و نه سالگی فارغ التحصیل میشه و بلافاصله کار مورد علاقشو پیدا می کنه یکی سی سالگی رئیس شرکت میشه و چهل سالگی فوت می کنه یکی توی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت میشه و تا نود سالگی زندگی می کنه ، تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر ، تو توی زمان خودت زندگی می کنی پس آروم باش ، از زندگی لذت ببر خودت رو با دیگری مقایسه نکن 
باورم نمیشه دیشب اون‌همه چشام اذیت کردم تا اخر خوندم

وآ من تا ساعت ۴ و خورده‌ای اگه دروغ بود خدا کنم خدا ازش نگذره کثافت اگه راست باشه خدا بهش کمک کنه ولی متاسفم برای کسایی که با احساسات مردم بازی میکنن

همین الان همسرم زنگ زد بیاد دنبالم گفت شاید به خاطر وصعیتش تو کامپیوتر ثبت نکردن دوباره زنگ زدم اقاه ...

عزیزم صاحب مسافرخونه گفته همچین کسی اینجا نیومده کلا؟

این کاربر گفت تا ۵ صب نمیمونم میرم بیمارستان اله

زهرا فک کنم همچین جایی

تزدیک ۶ صبح هم کلا نیومد دیگه

تاپیکی که میگید رو نخوندم ولی اصلا داستان های نی نی سایت رو باور نمیکنم .یه کاربر بود دلوینت ادعا می ...

باورم نمیشه چرا اینجور دروغ میگن

دلوینت همونکه میگف سرطان خون داره و شوهرش منتظره بمیره ک پولاشو بخوره؟

این همه وقت میزارن تاپیک میزنن همس دروغه؟من میگم شاید نمیخان شناخته بشن 

عزیزم صاحب مسافرخونه گفته همچین کسی اینجا نیومده کلا؟ این کاربر گفت تا ۵ صب نمیمونم میرم بیمارستان ...

نه گفت نیومده گفت سه ماه پیش یه خانومی با دو تا بچه میومدن مامور دنبالش بود دیگه نیومد . 

به من گفت من تا عصر اینجا هستم نگفت صبح میرم گفت  اگه نشد شب میرم بیمارستان . خودش گفت ظهر قرار بذاریم گفتم میام مسافرخونه گفت باشه 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

سلام عزیزم

خداروشکر 

الهی هزاران مرتبه شکر که دوتا بچه بی سرپناه نبودن چند روز

ممنون از پیگیری و اطلاع رسانیت استارترجان

اگر خبر تازه ای شد به من بگو

بوس به کله ات و درپناه خدا باشی گلم