2777
2789
عنوان

samane58 هستم راجع به تاپیک پسرعمو .

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 66 پست
سلام عزیزم خداروشکر  الهی هزاران مرتبه شکر که دوتا بچه بی سرپناه نبودن چند روز ممنون از پیگی ...

دیگه پیگیر نیستم عزیزم .بله در واقع عامل خوشحالیه 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلوی مسافر خونه مغازه یا خونه ای نیست که دوربین داشته باشه صحت حرف صاحبمسافرخونه چک شه که اونجا نبودن؟ خدای نکرده چون یک زن تنها بوده تو مسافرخونه بلایی سرش نیومده باشه 

Null
جلوی مسافر خونه مغازه یا خونه ای نیست که دوربین داشته باشه صحت حرف صاحبمسافرخونه چک شه که اونجا نبود ...

عزیزم خودش اومد گفت نه من اعتماد نکردم الکی گفتم اونجام یه مسافر خونه دیگه م . یه جایی رو نام برد که تلفنش که از گوگل پیدا کردم خرابی میزد و در ۱۱۸ هم شماره ش ثبت نشده بود . اومد نی نی سایت حرفای ضد و نقیض با چیزی که صحبت کرده بودیم گفت .فکر نمیکرد هر تاپیکی بزنه بچه ها تگم کنن و ظاهر بشم .  منم گیر دادم که برو همون جایی که میگی زنگ بزن ازونجا من همین الان بیام هی پیچوند .دیگه بچه ها هم گیر دادن میگفت تو اتوبوسم گفتن عکس داخل اتوبوسو بذار میگفت شارژ گوشیم کمه از شارژ گوشیش عکس میفرستاد ! خلاصه دیگه اونقدر تابلو کرد ....   نی نی یار ترکوندش  گفت این سومین کاربریشه تو یک هفته . به منم اخطار داد که قاطی این ماجرا ها نشم .

همشهری جان جریان چی  بود

یکی اینجا تاپیک زد که با دو تا بچه م تو خیابون موندم و گفت تبریزه . والا ازونجایی که از هر دری وارد شدیم پیچوند احتمالا سرکاری بوده 🙂