2777
2789
عنوان

samane58 هستم راجع به تاپیک پسرعمو .

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 66 پست

من بهشون پيام دادم كه كجان و كمك ميخوان

چون دوستاني دارم توي تبريز خير هستن و توي اين كارا..

اينجا متاسفانه جو خيلييي بد شده..الكي ميان ميگن مشكل داريم

پيگيو كه ميشي معرفي كني جايي ،گم و گور ميشن و ميكن فقط به حساب خودمون پول بريز!!

اينا باعث ميشن اوني كه راست ميكه هم بسوزه پاي اينا

💕

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7527824/دیگه-زدم-به-سیم-آخر   این چی بنظرت؟من به ...

نی نی یار ها بفهمن تعلیقت میکنن اینجا کمک مالی ممنوعه 

و اینکه چه راحت اعتماد میکنی؟ 

میخوای منم یه جوری تاپیک بزنم جیگرت برام کباب شه ؟ باور کن این مدل داستان سرایی ها کاری نداره

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7527824/دیگه-زدم-به-سیم-آخر   این چی بنظرت؟من به ...

ببینید تو این سایت تا کسی رو حضوری ندیدید و مطمئن نشدید اعتماد نکنید

میدونم دلتون میسوزه

میفهمم

ولی چه میشه کرد

خیلی پیش اومده دروغ باشه

خیلی زیاد

یاد حکایتی افتادم که دقیق یادم نیست ولی خلاصه اش این بود:

مردی کنار راهی افتاده بود و از درد به خودش می پیچید یک نفر سوار بر اسب از راه می گذشت که اون مرد رو می بینه دلش می سوزه و کنارس وایمیسه  از اسبش پیاده میشه تا کمکش کنه می گه چرا اینجا افتادی مشکلت چیه میگه حالم خوب نیست میگه سوار اسب من شو تا برسونمت پیش حکیم هنوز چند قدم راه نرفته که یه هو اون مرد اسب رو میدزده وقتی دور میشه مرد خیر صداش میزنه یه لحظه وایسا یه چیز بهت بگم مرد شیاد حرکتش رو کند میکنه مرد بهش میگه لطف کن پیش هیچ کس نگی اسب رو چطور بدست آوردی مرد شیاد می پرسه چرا؟؟؟؟ میگه از این می ترسم مردم حکایت ما رو بشنون دیگه هیچ سواره ای به هیچ پیاده ای رحم نکنه اینجوری دنیا پر میشه از بی رحمی

این موضوع حکایت خانم هاییه که اینجا الکی داستان تعریف می کنن باعث میشن دیگه هیچکی حرف راستم باور نکنه  

خدایا به خاطر تمام داده هات شکر
من بهشون پيام دادم كه كجان و كمك ميخوان چون دوستاني دارم توي تبريز خير هستن و توي اين كارا.. اينجا ...

به هر حال شما نیتت کمک بوده به عنوان یه همنوع ازت تشکر میکنم . اینکه کمی نحقیق کنیم و ببینیم راسته یا دروغه خیلی راحته اما اینکه بگیم لابد اینم دروغه اشتباهه به نظر من 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

سمانه جون شما خیلی کاربر محترمی هستید خدا خیرتون بده اگه خبری شد منم تگ کنید 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
سمانه جون شما خیلی کاربر محترمی هستید خدا خیرتون بده اگه خبری شد منم تگ کنید 

مرسی که با دید مثبت منو میبینی 😚 چشم 

یاد حکایتی افتادم که دقیق یادم نیست ولی خلاصه اش این بود: مردی کنار راهی افتاده بود و از درد به خود ...

چه حکایت جالبی بود ممنونم 💜 

درسته ولی اینکه بدون پیگیری و تحقیق بگیم دروغه ، اشتباهه به نظر من. حتی اگه صدبار این داستان تکرار بشه 

چه حکایت جالبی بود ممنونم 💜  درسته ولی اینکه بدون پیگیری و تحقیق بگیم دروغه ، اشتباهه به نظر ...

خداکنه دروغ باشه داستانش،من که تا صبح گریه کردم واصلن نتونستم بخوابم،من خودم دو تا بچه سه و یک ساله دارم چیزی که میگفت و حس میکردم،بازم ممنون از پیگیریات عزیزدل،خدا خیرشو بهت بده🙏🏻🌸