2777
2789
عنوان

samane58 هستم راجع به تاپیک پسرعمو .

| مشاهده متن کامل بحث + 1755 بازدید | 66 پست
واقعا نمیدونم چی بگم من هنوزم فک میکنم راست گفته  نمیدونم چرا یه حس صداقتی داشت حرفاش

فکرتو درگیر نکن عزیزم .اگه کمک لازم داشته باشه تماس میگیره .  

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

باز خدا خیرت بده که پیگیر شدی بالاخره شما هدفت کمک بوده 

ای کاش با عواطف ما بازی نکنن ممکنه یه روز بین اینهمه دروغ یکیش واقعی باشه اونموقع ما از سر بدبینی به جای کمک بدتر دل طرف رو بشکنیم.  ای کاش کاربران دروغگو انقدر شعور داشتن که بفهمن اینکارشون گناهه نه تفریح و سرگرمی

ما حرفای تلخ و نیش و کنایه هامونو مینویسیم و چند دقیقه بعد فراموش میکنیم /اما این رو به خاطر بسپاریم که چه غرور هایی هستند که زیر این جملات خرد میشوند. چه قلب هایی که میشکنند💔🖤. به خاطر انسان بودن همدیگر را درک کنیم.  به قدرت منفی کلماتی که از اون ها استفاده میکنیم فکر کنیم و درنهایت انسان باشیم 🙏🏻😊/دوستان گل من هیچی بخدا تو دلم نیست.  بعضی وقتا اعصابم خورد بودنی اشتباه مرتکب میشم مثل اکثر مردم.  اگه جایی شما رو ناراحت کردم بهم بگید تا با تمام وجود ازتون پوزش بخوام 🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز خدا خیرت بده که پیگیر شدی بالاخره شما هدفت کمک بوده  ای کاش با عواطف ما بازی نکنن ممکنه یه ...

بله صحیحه . 

ولی همیشه اصل رو بر صداقت بذارید دوستم. 

من اونجا که گفت شوهرم گفته باید کلیتو بفروشی یه مقدار متفکر شدم

بعد یکی گفت چطور گوشیتو نفروخته گفت گوشیمو فوقش دوتومن بخرن

یعنی کسی که به کلیه زنش رحم نمیکنه از دوتومن میگذره

ایشاالله که دروغ باشه و همچین اتفاقاتی برای هیچ کس نیفتاده باشه🙏🙏🙏

من بازم میگم شاید یه مسافرخونه دیگه ست خواسته ببینه من میام یا نه ، و میخواسته بیاد جلوی این مسافرخو ...

اگه راست بود شماره کارت بگیرید ازش

من خودم کمک میکنم از نظر مالی مشکلی نیست اصلا

من اونجا که گفت شوهرم گفته باید کلیتو بفروشی یه مقدار متفکر شدم بعد یکی گفت چطور گوشیتو نفروخته ...

بله منم وقتی میشنوم دروغه خیلی خوشحال میشم . 😃

اگه راست بود شماره کارت بگیرید ازش من خودم کمک میکنم از نظر مالی مشکلی نیست اصلا

بله اگه نیاز شد حتما چرا که نه . دیگه فکرتونو آزاد کنین عزیزم . 

اگه خبری شد به هم اطلاع میدیم 

تاپیکی که میگید رو نخوندم ولی اصلا داستان های نی نی سایت رو باور نمیکنم .یه کاربر بود دلوینت ادعا میکرد سرطان داره من همون روزای اول عضویتش بهش گفتم دست از دروغگویی برداره ...چون مادر خودم سرطان داشت حرفشو باور نکردم ..ولی خب اینجا خیلیا بهش ایمان آوردن تهشم معلوم شد دروغگوعه .کلا به کاربرا و ماجراهای اینجا به چشم سرگرمی نگاه میکنم نه دل میسوزونم نه ناراحت میشم نه با کسی زیادی صمیمی

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
اگه راست بود شماره کارت بگیرید ازش من خودم کمک میکنم از نظر مالی مشکلی نیست اصلا

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7527824/دیگه-زدم-به-سیم-آخر 

این چی بنظرت؟من بهش یه مقدار کمک کردم ولی نمیدونم راسته یا ن شمارشو دارم

ببخشید من تو تاپبکش بودم تا قبل ازین که ترسناک بشه داستانش ، فکر کردم داستانش ترسناکه نخوندم ، میشه بگید چی شده ، قضیش چی بوده ! پسر عموش چه پیامی داده بهش 😃

ای کاش در دیزی ما باز نمی ماند یا کاش که در گربه کمی شرم و حیا بود ...