2777
2789

سلام 

تا حالا شده کسی با دفترچه بیمه ی یکی دیگه بره سونوگرافی بارداری؟ دوستم میخواد با دفترچه ی من بره سونوگرافی آنومالی چون هزینه آزادش بالاست.کسی تجربه داره که مشکلی پیش میاد یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر مشکلی پیش نمیاد 

من با دفترچه خواهر کوچیکم آمپول روگام گرفتم 

فقط ی مشکل خوردیم ک ابجیم ۱۲ سالشه سیستم قبول نمی‌کرد ک این روگام لازم باشه🤭😂

یکم طول کشید ولی بلاخره اوکی شد

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 

چک‌میکنن

مخصوصا الان که همه ماسک میزنن

اوایل که کرونا اومد رفتم پزشک عمومی ، ماسکمو کشیدم پایین گفت نه این‌تو نیستی 😐گفتم بابا خودمم 

ازمایشگاهم رفتم میگفتن ماسکو بده مایین

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

اره خاله ام بچش سقط شد با دفترچه زن دایی ام ک 7ماه حامله بود رف یه هفته بستری تو بیارستان شد 2ماه بعدشم زن داییم با دفتررچه اش زایمان کرد متوجه نشده بودن

نگید