2777
2789
عنوان

ادامه یا جدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 99 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشاور میگه خودتو نجات بده بچه به هرحال بزرگ میشه من نمیتونم بدمش دست یه آدم مریض

مشاورتون چقدر آدم بی وجدانیه! خودتو نجات بده بچه به هر حال بزرگ‌میشه؟

پس وظیفه ی مادری چی میگه این وسط؟

شما میخوای فرار کنی پس بچه چی؟

مشاور میگه خودتو نجات بده بچه به هرحال بزرگ میشه من نمیتونم بدمش دست یه آدم مریض

سعی کن زندگیت و درست کنی

دادگاهم با توجه به وضعیت همسرت بچه رو نمیده بهش

بخواهید، که به شما داده خواهد شد؛ بجویید، که خواهید یافت؛ بکوبید، که در به رویتان گشوده خواهد.

هر دقیقه یه حالت داره یهو با مشت میزنه تو شیشه یبار میگه جدا شیم یکساعت بعد گریه می‌کنه میگه اشتباه ...

از من به این شدت نیست ولی یا خیلی خوب و مهربونه یا بد بد و عصبیه و بد دهن اون تو عصبانیت میگه جدایی اما بعد پشیمون میشه ازش متنفرم اصلا دیگه نمیخوامش.

خدایا آرامشی عطا کن به خودم و همه. 

شما نمیتونی شوهرتو تحمل کنی بچه چطوری تحمل کنه؟ خودتو نجات میدی بچه میزاری میری؟ مسئولیت بچه با شماست پدرش که بیماره ، چطوری دادگاه اجازه میده بچه با پدر بیمار بمونه حضانت میده به شما... در اصل چون همسرت مشکل داره باید از خونه بره هزینه نگهداری بچه بده شما از بچه نگهداری کنین 

💙💙💙💙
صبور باش به خاطر بچت ، گناه داره   بازم برید دکتر و مشاور سعی کن قرصاشو بهش بدی  خو ...

حرفای شما کاملا درسته اما خودمم خسته شدم کم آوردم رسما دارم خودمم دیوانه میشم نمیدونم چیکار کنم،